-
Sluší jim to s Justinem, ale zase se podle mě pohádají. A pak budou chtít být zase spolu. Tak to bude dokola.
Ale je hezká a má hezké písničky a hezký hlas -
Je super ma krasne piesne a mam ju rada
-
nahodou jim to s Justinem sluselo *14* *3*
-
Sel je super baba ona je proste dokonalá *1* *2* *3* *14* *4* *5*
-
ako mohla chodit s Justinom Biebrom je to blazon *11* *12*
-
Jsi nej a mas na lepsi nez na Justina Biebera....., Je to velkej hnusak mas na lepsi Justin jr teplouš..
-
Prečo sa Selena a Zedd rozišli? Nikde o tom nepíšu (aspoň som nenašla)
-
-
Selena zpívá a vypadá moc hezky ... je skvělá ale pro ty co si myslí že chodila se Zeddem ...tak to tak není..jen to hráli aby prý lépe prodávali svá alba ...sama to řekla ;) Jinak jí její úspěch moc přeju ;h
-
-
krasna si a me se libi tvoje pisen zedd 0
-
seleno ja jsem seleno pudeš mi mit muj sex prosim *14* *14* *14* *14* *14* *14* je mi 19 let a libiš se mi moc
-
-
Si normalní? wtf
-
-
Sel je nejlepší zpěvačka na světě. *14* Mam ji ráda protože hezky zpívá vypadá sexi no je prostě dokonalá.Je tak dokonalá že se to prostě nedá popsat slovi. *1* *1* *1* Sel je dokonalá snad ve všem no určitě ve všem ale jak se říká každý není dokonalí. *2* *15*No ale Sel podle mě je a ten kdo si to taky myslí tak má pravdu a kdo ne tak v těchto komentářech nemáte co dělat. *16* *16*Vtom mam ale velkou pravdu. *1* *1* *1* *1* *1* *1*V tom mam ale velkou pravdu. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*