Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Re: Zpěv Seleny

A souvisí melodie s tím, jestli je ta písnička na zazpívání těžká, nebo ne? *7*
  • dianna114

Selena

A Years Without Rain je skvělá písnička *14*
  • Re: nej

jj souhlasim *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Zpěv Seleny

Že to není těžká písnička? Vždyť má hrozně těžkou melodii, a na koncertech většinou nezpívají nejlíp ani skvělí zpěváci. Víš jak to musí být těžký, tancovat, chodit, a u toho zpívat? Jasně, není to úplně nejlepší zpěvačka, ale když o ní takhle mluvíš, tak bych teda fakt ráda slyšela tebe, jak zpíváš na koncertě takhle těžkou píseň!! *13* *13* *5* *16* *8* *10* *9* A jestli si o ní tohle myslíš, tak sem nelez!!!!!
  • Re: bože :D

Co máš co lidem zakazovat něco říkat? Ať si jí tady každý vychvaluje jak chce, a ty jim do toho nemluv, nemáš na to právo!!! *13* *13*
  • kajuska4

Re: Je dobrá,ale.....

jj o Sel je to pravda ale teho CHuck neznám *15*
  • Je dobrá,ale.....

Lidi je to skvělá zpěvačka,moc pěkná holka, písničky má supr, ale co si budem nalhávat...chuck norris lepší zpěvák
  • kajuska4

Re: Filmy

jéééé tak na to se těším *14*
  • Filmy

Víte že bude 4.řada Wizard of Waverly Place a Wizard of Waverly Place the Movie 2
  • kajuska4

Re: Re: :=(

phil-22:přesně *9*
  • kajuska4

Re: :-* :-*

jj *14*
  • Re: :=(

Víš proč se tady nemá urážet, protože zase adminové z osobností budou hrozit zrušením
  • :-* :-*

to new cd je luxusniiiiiiiiiiiiii :-D
  • mattie

:=(

viete na čo slúži táto diskuzia? no predsa na to aby si tu každý vyjadril názor na Selenu, ak tu niekto napíše čo si myslí, hneď začnete vyvracať jeho názor. Keď si niekto myslí, že je Sel najlepšia, tak nech si myslí, ako ja si myslím, že Sel je dobrá ale jej hlas k najlepším určite nepatrí no mám ju rada,ale budem si to myslieť stále-pretože je to môj názor a nik ho nemôže zmeniť ani vy tým, že budete reagovať na tento príspevok. Každý kto má aspoň trochu hudobný sluch alebo sa aspoň chvíľu venoval hudbe inak ako iba jej počúvaním, vie a počuje to, že Sel nie je nejaká výnimočná speváčka, ale obyčajná s tuctovým hlasom, ktorá sa vie predať.
  • Re: Re: Re: Re: bože :D

Můžeš mít vlastní názor ale nemusíš urážet a za druhý na osobnostech.cz je spousta slavných lidí a každej má rád toho co něco udělal nebo jak hraje ve filmech atd... A naivní seš tady ty že sem pořád lezeš a urážíš!!!!!
  • anushenka

Re: Re: Re: bože :D

To nemůžu mít vlastní názor nebo co? Si myslíš, že když je slavná, tak ji každej miluje?...naivita..
  • kajuska4

Re: Re: bože :D

Twe jste už fakt trapní nevím co proti Seli máte! *16*
  • Re: bože :D

Jenže naživo je to znít úplně jinak něž na videoklipu atd....!! a pokud chceš urážet tak vypadni z téhleté diskuze *13*
  • anushenka

bože :D

Já neříkám, že je extra-moc blbá, jenom to, že ji tady nevychvalujte do nebe, když třeba ani nevíte, jestli je dobrá, mě se její písničky třeba taky líbí, líbí se mi Round and Round, ale live nezpívá moc dobře ;)
  • anushenka

Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny

Takže to není, protože kdyby bylo video live Year without rain, kde zpívá hezky, tak by jsi mi to dal:DDDDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit