-
Re: Re: Re: Zpěv Seleny
Nevim proč bych ti ho měl dávat jdi na YouTube a najdi si to tam -
Re: Re: Zpěv Seleny
Promiň, ale já si stojím za svým, já zpěvu rozumím, zpívám 9 let ve sboru,, ale to sem nepatří ;) Dej mi odkaz na Year without Rain live... -
Re: Zpěv Seleny
Tak podle tebe neni Selena dobrá zpěvačka !!*16* *16* možná že tu píseň Round and Round na tom odkazu nezaspívala nejlíp ale na jiném vystupování to zase zazpívala skvěle. A Skladby Naturally a A Year Without Rain zaspívala tak skvěle že ani lépe zaspívat nejdou takže se příště rozmysli co napíšeš než to napíšeš rozumíš !!! *13* *13* *16* -
Zpěv Seleny
Sel není žádná dobrá zpěvačka, a ten kdo má hudební sluch tak naživo slyší, že jí to ujíždí, třeba písnička Round and Round není vůbec těžká písnička, ale jí stejně moc nejde.
http://www.youtube.com/watch?v= XCGWSJK9YbA&feature=related
(bez mezer)
Tady není moc dobrá, docela často jí to ujíždí.. -
Selenka Gomez
SELENA GOMEZ je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllll lllleeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp ppppppppppppššššššššššš -
Re: nejlepší song
přesné *14* -
Re: NEW ALBUM
CO SI TO POVEDALA SEL MA NAJLEPSIE SONGY NA CELOM SVETE JE JE SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER A TY SI *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* A SELENKA JE *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
nejlepší song
-Naturally- a -A Year Yithout Rain- *14* jsou vůbec nejlepší songy *3* od té nejlepší zpěvačky *3* co vůbec jsou. Selena je nejlepšííííí forever *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
Ehm...víš je to urážka *9* to je jak kdyby jsme to řekli na Demi(Jako mám jí ráda ale Seli je promně lepší) má lepší písničky,hraje líp oblíká se líp a tak mám je ráda obě ale Sel víc *4* *14* a neurrážej řekni jenom že se ti to nelíbí nebo si to nech prosebe *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
nie je to urážka na ňu ale na jej hudbu, ktorú vytvorila na druhé cd, mne sa jej hudba na prvom cd neskutočne páči. Proste pre mňa je prvé cd o dosť lepšie ako to druhé -
Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
hnusny pop je urazka:)...a pokud te neurazim,tak si muzu rikat co chci:) -
Re: ??
twe prvně se nauč anglicky a pak něco piš *15* -
??
Hi Selena, and I would also like to be a star ctěla you can simply amazing you'd like to be with you sometime, somewhere otkat name is Misha and I am 9 years for you ♥ sala
*4* -
Re: Re: Re: NEW ALBUM
ja nikoho neurážam tak ticho.... -
Re: Re: NEW ALBUM
me se ty pisne libi vsechny..je to otazka vkusu.staci pouze rict ze se ti to nelibi,urazet nemusis:) -
Re: NEW ALBUM
Mně líbí právě všechny s teho new Albumu *14* *14* -
Re: celé album mp3
vymažte medzery medzi slovami:=) -
celé album mp3
http://demdemilovato.blog.cz/1009/s elena-gomez-a-year-without-rain-alb um-pesnicky-mp3
tu nájdete všetky nové pesničky z albumu -
NEW ALBUM
Práve som si vypočula celý nový album od Sel. a jediná dobrá pesnička na ňom je A Year Without Rain,a trochu Round & Round, ostatok sú iba diskotékové blbosti, je to hrozné. Selena ma maximálne sklamala. Keď som si pustila prvý album zaujali ma takmer všetky pesničky ale z tohto nič nové. Taký hnusný pop som ešte nepočula. Všetky pesničky pridám na môj hud. kanál kde si ich môžte vypočuť a stiahnuť. -
Re: YouTube Channel
jj viděla jsem á *14*