Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • disneystarsfan

Re: Selenka

Tak to je velká LEŽ,protože Sel je určitě moc hodná..všude to píšou..Nikdy by nikomu neublížila..jo,a nechci urazit fanoušky Miley Cyrus,ale selena je podle mě o hodně lepší než miley cyrus..miley jsem měla taky moc ráda,ale to bylo před tím,než se změnila v tu rockerku..takhledrsná se mi už vůbec nelíbí..a snad nejsem sama..Sel prostě zbožňuju!
  • disneystarsfan

Sel vs.Miley

Ahojky..Myslíte že je pravda,co psaly v Bravu,že Miley Cyrus chtěla otrávit své fanynky?Já si myslím,že Miley si těch fanoušků už neváží tolik jako dřív..možná,že i tohle by byla schopná udělat,aby na sebe mohla strhnout nějakou pozornost...já vím,že by tohle Sel NIKDY neudělala,je totiž Boží... *14*
  • :-)

www.selenagomez.wbs.cz *3* *4* *1* *1* *3* *4*
  • :-)

mrknite se díky www.selenagomez.wbs.cz
  • Re: ICQ

405811295 *1*
  • kikiss11

Re: ............

Jj určitě to dotáhne hoodně daleko! Už teď toho dokázala hodně! ♥
  • martinkooooooo

KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3*
  • hello

ano ano ale možno je to pravda že spolu chodia ale mne je to fuk ja mam velmy rada selenu gomez je proste špica *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* a je ako anielik
  • kikamez

Re: Re: Selenka

Děkuju moc všem co mi odpověděli. Já jsem to věděla že jsou to jenom hnusné drby =) (aspoň jsem si to myslela ne věděla *1* ). Takže děkuju moc =)
  • sandy.velson

Re: Re: selena

Takový pocit znám =D *14*
  • Re: selena

Trepeš!!!! neverím ti !!!!
  • anulka123

............

Mno co tak dotat k Seleně..má úžasný talent a nadáání..v seiálu Kouzelníci z Wawerly jee úžasná..moc tohjo o ní osobně newím..protože se o ní tolik nezajímám..ale můj názor na ní je zcela pozitivní..:) snad toho ještě hodně dookááže..:):)
  • selena

cawky všichni, tomu neuvěříte co se mi stalo. Když jsme jeli za mojí tetou do Ameriky, tak jsem z dálky zahlídla Selenu. *3* *3* Myslela sem že umřu radostííííííííí *15* *14* *5* *15* *15*
  • _vikiska_

To by podle mě v životě neudělala, mám o ní blog už dýl jak rok a ještě jsem ani neviděla třeba nějaké video nebo tak, kde by byla na nějakého fanouška nepříjemná. Ona miluje své fanoušky a taky to tak vypadá ♥
  • Re: Re: Selenka

Sel by tohle nikdy neudělala, koukala jsem se na Ramonu a Beezus nějakou část se zákulisí a tam zrovna povídala něco o fans a pak jim tam podepisovala plakáta atd. a dokonce se podepsala na tričko jednoho kluka na kterým byla Sel dobrý ne
  • Re: Nick Jonas? BLBOST!

Ale je pravda že Sel s Nickem chodila hned co se s nim rozešla Miley vždyť byli i gotky jak si dávají pusu atd. a dokonce to i potvrdily, ale to už je strašně dávno, nevim jestli spolu chodili i někdy i teď
  • pavlusqa

Tohle je jenom fama:))...Selena ma opravdu sve fanousky rada a narozdil od jinych celebrit na ne neni hruba:)
  • Nick Jonas? BLBOST!

Selena s Nickem Jonasem NIKDY nechodila. Říká to i ona i on. O nich je hroznejch drbů, ale to, že jí s ním vyfotili nějací paparazzi, neznamená, že je to pravda!!! :-( Jinak na jedné stránce píšou, že teď chodí s Cameronem Quisengem. Ale nevím, jestli je to pravda. Tady se koukněte!! http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/selena-gomez.htm
  • kikamez

Selenka

Ahoj jenom se chci zeptat jak je to se Sel. Je podle mě moc hodná a talentovaná, ale četla jsem že " zaůtočila na fanouška ". Co je na tom pravdy? Kde se to dozvím? Díky za odpověd. =)
  • maryh

sELY A DEM V TV

hOLKY viděli jste někdo včera na tv joj dávala ako chránit proncezny,to byla fakt super hrála tam dem ia sely.Škoda že to bylo ve slovenštině,ale upa nejky filmík!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit