Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: I♥SELENA

pokud vám to ještě nedošlo tak opomíjíte emily *9*
  • Re: Help!

Ako sa da zo selenou chatovat pls napistemi na tgarek@azet.sk pls *4*
  • Re: Re: Monte Carlo

Neviete ci je este najlepsou kamaratkou demi? Ze selena hrdo potvrdila ze Taylor Swift je naj kamooskou.
  • Re: Re: kluci,chozeni

Čo je to za blbosť??? Ona je momentálne single nechodí z nikým!!! S Nickom sa rozišla už v dubnu !!!
  • anett12

Re: kluci,chozeni

ted chodi s Nickem Jonasem...neni zac :)
  • kluci,chozeni

ahoj,nevite , netusite, skym by mohla selena chodit ?? diky za odpoved *3*
  • Re: I♥SELENA

AHOJ *4* JSI HOLKA NEBO KLUK??? *7* *1* *1*
  • Re: Re: I♥SELENA

tydle holky miluju*14* ....zateje ?? *3* ....asi jo jsou neejj *5* *14* *14* *14*
  • Re: I♥SELENA

ahoj SELENA ,DEMI A MILEY to jou nejlepší herečky a zpěvačky!!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kroupik

I♥SELENA

ahoj lidi jak pak jse mate?????ja jsem tu novy *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

už se moc těšim na Ramonu a Beezus, ale asi si to pustim v angličtině s titulkama, to je lepší, protože tam jsou jejich hlasy
    už se těěěěěěěěěěěěěěšim :D
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

Já jsem psala do jednoho kina a psali, že to určitě mají v plánu ;) Není to tam ještě napsáno, protože je to až za dlouho.
  • sel.gomez

Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

v kine neni nikde psano ze to bude a jestli nekde jo pls posli mi odkaz. dekuju *4*
  • pavlusqa

Sel

Sice pozde ale prece,byla jsem pryc a nemohla jsem Sel poprat... Takze vsechno nejlepsi nejtalentovanejsi osobe na svete:)♥
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Monte Carlo

To ano, bohužel, ale podle mě to podle fotek a obsazení bude super:) Ale mám jednu skvělou zprávu - už 23.9. bude v ČR premiéra Seleniného filmu Ramona and Beezus, který má skvělé recenze!
  • Re: Re: Monte Carlo

Až v roce 2011? Tak to je docela za dlouho, ale počkám si doufám že bude stát za to a jinak dík *1*
  • sel.gomez

Re: N

ahoj prosimte kde se da chatovat se selenou? ja tadz sem nova tak to jeste nevim. napis mi dzytak na mail Domca375@seznam.cz *14*
  • Narozky

Vše nejlepší k narozeninám Sely :)
  • wsetko naj

trosku neskoro ale aj tak wsetko najlepsie Selenka :D *14* *14*
  • Vše nej! =) =o*

Vše nejlepší Selenko k tvým krásným 18-tým narozeninám.. *14* *14* I love Sely.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit