-
Re: Re: I♥SELENA
pokud vám to ještě nedošlo tak opomíjíte emily *9* -
Re: Help!
Ako sa da zo selenou chatovat pls napistemi na tgarek@azet.sk pls *4* -
Re: Re: Monte Carlo
Neviete ci je este najlepsou kamaratkou demi? Ze selena hrdo potvrdila ze Taylor Swift je naj kamooskou. -
Re: Re: kluci,chozeni
Čo je to za blbosť??? Ona je momentálne single nechodí z nikým!!! S Nickom sa rozišla už v dubnu !!! -
Re: kluci,chozeni
ted chodi s Nickem Jonasem...neni zac :) -
kluci,chozeni
ahoj,nevite , netusite, skym by mohla selena chodit ?? diky za odpoved *3* -
Re: I♥SELENA
AHOJ *4* JSI HOLKA NEBO KLUK??? *7* *1* *1* -
Re: Re: I♥SELENA
tydle holky miluju*14* ....zateje ?? *3* ....asi jo jsou neejj *5* *14* *14* *14* -
Re: I♥SELENA
ahoj SELENA ,DEMI A MILEY to jou nejlepší herečky a zpěvačky!!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I♥SELENA
ahoj lidi jak pak jse mate?????ja jsem tu novy *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
už se moc těšim na Ramonu a Beezus, ale asi si to pustim v angličtině s titulkama, to je lepší, protože tam jsou jejich hlasy
už se těěěěěěěěěěěěěěšim :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
Já jsem psala do jednoho kina a psali, že to určitě mají v plánu ;) Není to tam ještě napsáno, protože je to až za dlouho. -
Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
v kine neni nikde psano ze to bude a jestli nekde jo pls posli mi odkaz. dekuju *4* -
Sel
Sice pozde ale prece,byla jsem pryc a nemohla jsem Sel poprat... Takze vsechno nejlepsi nejtalentovanejsi osobe na svete:)♥ -
Re: Re: Re: Monte Carlo
To ano, bohužel, ale podle mě to podle fotek a obsazení bude super:) Ale mám jednu skvělou zprávu - už 23.9. bude v ČR premiéra Seleniného filmu Ramona and Beezus, který má skvělé recenze! -
Re: Re: Monte Carlo
Až v roce 2011? Tak to je docela za dlouho, ale počkám si doufám že bude stát za to a jinak dík *1* -
Re: N
ahoj prosimte kde se da chatovat se selenou? ja tadz sem nova tak to jeste nevim. napis mi dzytak na mail Domca375@seznam.cz *14* -
Narozky
Vše nejlepší k narozeninám Sely :) -
wsetko naj
trosku neskoro ale aj tak wsetko najlepsie Selenka :D *14* *14* -
Vše nej! =) =o*
Vše nejlepší Selenko k tvým krásným 18-tým narozeninám.. *14* *14* I love Sely.. *14*