-
Re: InStyle
Jé, super:) Mohla bych si dát tuto informaci na můj blog ?:) Samozřejmně uvedu, že jsi to napsala ty:) -
Re: Naturally..=o)
Ano, je úžasná! ♥ -
InStyle
ahoj všichni Selena se objevila v dámském časopise InStyle časopis je mojí mámy ale nakoukla sem do něj a je tam Selena u nových trendů s copánkem na stranu!! *3* jinak tam není časopis nevím kolik stojí ale kouknu se *3* -
Naturally..=o)
Ahojky.. *4* Taky se vám tak moc líbí písnička Naturally? Mě moooc.. *4* *14* -
Re: Ahoj
nebo třeba skupinu na facebooku ale to zas nevíme jesi všichni máme *3* -
Re: Re: SEL♥♥♥
ahoj *3* -
Re: Ahoj
Mmm.. dobrej nápad :) bohužel pro mně ne ptože mi nadobro zblbnul blog a proto jsem svůj minulí o Sel musela smazat *9* nějak mi to nadobro zblblo *9* ale jinaak super nápad!!! hned bych brala!!! *14* *14* *14* -
Re: Popcorn
určooo koupíím *14* *14* *14* -
sellllllllena
selena nadherne spiva a hraje.selena umi dobre hrat v seralu. koukam se na porad kouzelnici z wevrli *14* -
Ahoj
Ahoj všichni fanoušci Selenky dneska mě napadl takový nápad *3* napadlo mě že my co sem chodíme tak nák pravidelně by sme si mohli udělat společný blog a když se někdo dozví něakou novinku o Sel tak by jí dal tam a ještě jak už jsme to tady řešili s těmi časopisy tak to by sme tam mohli psát taky a jak si nás tady dclk hodně lepí Seleny obrázky a tak tak by sme to tam mohli zveřejnovat a třeba povyměnovat co vy na to? *4* možná je to trapárna ale napadlo mě to -
Popcorn
Selena je naplakátě v Popcornu! Mimo to je tam i její autogram ;) Určitě kupujte ;o) -
Re: Cosmo girl
JO JE TO KRÁSA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Cosmo girl
Děkuju :)..přečtu si to.. -
Re: Cosmo girl
Stojí 55Kč a kdyby sis ho nechtěla kupovat ale chtěla si to přečíst, mám na blogu scany ;)
http://selenagomez-all.blog.c z/1003/cosmo-girl-duben-2010 -
:)
*14* *14* *14* -
Cosmo girl
Selena je na obálce časopisu Cosmo girl, je to fotka ze shootu pro seventeen magazine..viděla jsem to v obchodě, bohužel ten časopis nemám ani nevím kolik tak stojí..jen zdálky jsem vyfotila obrázek.. -
Re: Re: Re: SelenaGomez
máš pravdu *3* -
nej
Sel je nej !! *14* -
muj blog
ahoj kdo je fanouskem demi lovato, seleny gomez a ashley tisdale tak at navstivy muj blog: nikolafrankova.blog.cz
sou tam obrazky,fotky,zivotopisy,videoklipy atd... a napiste prosim komentik dekuju niky. *3* *1* -
Re: Re: SelenaGomez
TAK DOST!!!!!!!!Všem který tady urážijou Selenu i jiný osobnosti.Každému se líbí jiná zpěvačka nebo herečka,ale když se vám nelíbí Sel tak tady nemusíte psát že je hnusná držka,p**a...atd..to tady nikoho nezajímá,akorát tím dokazujete jaky jste krávy,ona aspoň něco dokázala a podle mě jí prostě závídíte a když se vám nelíbí tak proč vůbec lezete na její profil?to si můžete odpustit né?aby jste tady přišli zkoukli její profil a nakonec jí okomentovali jak je hnusná!Sel není nafoukaná to vy jste nafoukaní co si o sobě vůbec myslíte?já třeba nenávidím Vanesu a nepíšu jí na profil jak je hnusná a vypatlaná,tak si to uvědomte vy trapky.!!!!VŠEM CO POMLOUVAJ!!!