Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pište!!!!!

Ano, možná když budeme psát že chceme speciál o Sel tak ho udělají!!! Ale musíme to tam psát hodně! Tady www.popcornweb.cz a dejte LOVE a tam pak napište! Chtěli byste přeci speciál o Sel ne?! *14*
  • candy.madonna.hard

Plakáty na prodej

Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3*
  • kikiss11

Plakát!!!!!

Ahojky, v časopise Šťastná 13. Se objevil plakát se Sel!!!!!!! Je opravdu moc krásný, takže ho určitě doporučuju koupit!!! *14* Boužel nic jiného o Sel v tom časopise není. Ale ten plakát si musíte koupit!!! *14* *14*
  • Re: POPCORN speciál

Mě to našlo něco jinýho!:(
  • foltas

Re: selena

nemusi tady jit o zpev o pekna a maji ji lidi radi ,takze mlc
  • bellaswann

POPCORN speciál

Jděte na stránku popcornweb.cz dejte LOVE a tam napište at udělají speciál o Seleně.. Pokud tam napíše víc tak ho třeba udělají :)
  • Re: Re: Písničky

nevím jesi se mi to nezdá ale chybí ti tam : i m gonna arrive *3*
  • 22kristyl

Já jí kolikrát slyšela zpívat živě a zpívá moc krásně.S počítačem i bez!! Třeba tobě se nelíbí,ale my ji rádi máme!!!!
  • kikiss11

Ale tvoje hlava neumí zpívat!!! *13* *13* *13*

Sel is Best!!!! *14*
  • Re: selena

zametajte????
  • selena

selena nevie spevat!!!!*13* pocul ju uz nekdo live???? pocitac robi zazraky!!! *8* MATE DOVOD ABY SA VAM PACILA????no neeeeeee!!!! tak sa zamatajte nekdoryyy!!!!FUUJJ *15*
  • selena

to ta selena ted ma kratky vlasy ze jj?
  • ztraceni94

album

Twl, ja uz mam to jeji album od ledna z uložto.cz
  • Re: Re: Písničky

Díky moc!!!!!! *14* *14* *14*
  • _vikiska_

Re: Písničky

Tak Selena má své CD, Kiss and Tell, které v ČR vychází už 29.března :) Josu na něm písně:
    Kiss & Tell
    I Won't Apologize
    Falling Down
    I Promise You
    Crush
    Naturally
    The Way I Loved You
    More
    As A Blonde
    I Don't Miss You At All
    Stop & Erase
    I Got U
    Tell Me Something I Don't Know (New Version)

Jinak potom má ještě tyto písně, které však nejsou na CD:
    Fly to your Heart, Tell me something I Don't Know, Magic, Send it on, Make it happen, Trust in me, Winter Wonderland, Magical, Disappear, Headfirst, Perfectly, Whoa Oh, New Classic, Cruela De Vill, Everything is not what it seems, One and the same a Live Like There's no tommorow, ale to je zveřejněná teprve ukázka. Snad jsem na nic nezapomněla :D
  • Písničky

Selena je úžasná zpěvačkai herečka....!!!! *14* *14* *14* Ale mám od ní asi tak jen 6 písniček...!!!! Nevíte někdo o nějakých...???? Díky :-*
  • kikiss11

Re: Re: Ramona and Beezus!

Jj souhlas. *14* Už se moc těším *14*
  • SELENA

SELENA JE BEZVA. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • smooly

Re: Selena

Možná mi to CD koupí naši..mohlo by být trošku levnější třeba za 250,- nebo tak *4* ale i tak ho chci :-)
  • smooly

Re: Ramona and Beezus!

Ten trailer je fakt moc pěkný..i ty fotky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit