Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • britney-selena

KALENDÁŘ

TEN ADVENTNÍ KALENDÁŘ MÁŠ MOC PĚKNEJ. *14* *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Selena's Fans

Omluvili se ti ?
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Selena's Fans

To jo no, je to hrozné, člověk se snaží a dojde někdo, kdo to zkopíruje a má to během minuty .. :(
  • selenka.1

Re: Naturally

ahojky já jsem si to nahrála do mobilu abych to ukázala kámošce..takže tu ukázku mám v mobilu *15* *15* Jako ta ukázka byla krásná ale mohlo to bejt lepší.. *3*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Selena's Fans

Jo já sice blog nemám..no ale určitě to musí naštvat, Ten adventní kalendář je moc krásnej..už jenom čekám až se objeví všechny obrázky *4*
  • _vikiska_

Re: Re: Selena's Fans

Jů, děkuju moc :o* Já se na něm fakt snažím. *14* Ikdyž je hodně lidí, co si ode mě kopírují a někteží i bez zdroje a to je takové sprosté... Zvlášť když si jeden blog každý den kopíruje můj adventní kalendář, který jsem si vytvořila se Sel jen pro můj blog. *9*
  • selenka.1

Re: Selena's Fans

Jo mě taky tvůj blog je skvělej!! *14* *4*
  • britney-selena

Re: Re: Re: Selena's Fans

NENÍ ZAČ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Re: Re: Selena's Fans

Děkuju moc :)
  • britney-selena

Re: Selena's Fans

TAK UŽ MĚ MÁŠ V TOM FANKLUBU. *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Selena's Fans

Jo a jinak budu ráda, když se zapíšete do Seleniného fanclubu na mém blogu, snažím se jí udělat co největší blogový fanclub :o))

http://selenagomez-all.blog.cz/ 0908/selena-s-fans
  • _vikiska_

Naturally

Bohužel žádný klip Naturally na Youtube nevydrží dlouho, protože je to protiprávní. Vždy to smažou. Oficiálně se to dává na Youtube v pátek (v Americe), což znamená asi v noci z pátku na sobotu u nás v ČR :) Pokud to někdo z vás neviděl, tady se může podívat na asi půlminutovou ukázku :)

http://selenagomez-all.blog.c z/0912/twitter-9-12-2009
  • Re: Našla jsem klip

jo to je supér jdu se kouknout...
  • britney-selena

Našla jsem klip

Ahojdy.Našla jsem klip k Naturally.Koukněte na www.youtube.com/watch?v=fxw7OuUMkuQ &translated=1
  • britney-selena

KUK

ZÍTRA UŽ TEN KLIP PŮJDE URČITĚ NORMÁLNĚ PŘEHRÁT. *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Ahoj

ještě o 4000 návštěvnosti víc a mohla by bejt na 9..... *3*
  • britney-selena

Re: Re: Re: Re: Re: KLIP

Je tam plno triků *3*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: KLIP

ahojky já jsem to taky našla na jednom blogu a taky tam byly ty práva..ale stihla jsem to zkouknout a je fakt moc hezkej...ale když už je zejtra pátek mohlo by to jít spustit už dneska...
  • selenka.1

Re: miluji tě

joooo! to máš pravdu..
  • selenka.1

Re: POKLES

Ach jo.. *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit