-
KALENDÁŘ
TEN ADVENTNÍ KALENDÁŘ MÁŠ MOC PĚKNEJ. *14* *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: Selena's Fans
Omluvili se ti ? -
Re: Re: Re: Re: Selena's Fans
To jo no, je to hrozné, člověk se snaží a dojde někdo, kdo to zkopíruje a má to během minuty .. :( -
Re: Naturally
ahojky já jsem si to nahrála do mobilu abych to ukázala kámošce..takže tu ukázku mám v mobilu *15* *15* Jako ta ukázka byla krásná ale mohlo to bejt lepší.. *3* -
Re: Re: Re: Selena's Fans
Jo já sice blog nemám..no ale určitě to musí naštvat, Ten adventní kalendář je moc krásnej..už jenom čekám až se objeví všechny obrázky *4* -
Re: Re: Selena's Fans
Jů, děkuju moc :o* Já se na něm fakt snažím. *14* Ikdyž je hodně lidí, co si ode mě kopírují a někteží i bez zdroje a to je takové sprosté... Zvlášť když si jeden blog každý den kopíruje můj adventní kalendář, který jsem si vytvořila se Sel jen pro můj blog. *9* -
Re: Selena's Fans
Jo mě taky tvůj blog je skvělej!! *14* *4* -
Re: Re: Re: Selena's Fans
NENÍ ZAČ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Selena's Fans
Děkuju moc :) -
Re: Selena's Fans
TAK UŽ MĚ MÁŠ V TOM FANKLUBU. *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Selena's Fans
Jo a jinak budu ráda, když se zapíšete do Seleniného fanclubu na mém blogu, snažím se jí udělat co největší blogový fanclub :o))
http://selenagomez-all.blog.cz/ 0908/selena-s-fans -
Naturally
Bohužel žádný klip Naturally na Youtube nevydrží dlouho, protože je to protiprávní. Vždy to smažou. Oficiálně se to dává na Youtube v pátek (v Americe), což znamená asi v noci z pátku na sobotu u nás v ČR :) Pokud to někdo z vás neviděl, tady se může podívat na asi půlminutovou ukázku :)
http://selenagomez-all.blog.c z/0912/twitter-9-12-2009 -
Re: Našla jsem klip
jo to je supér jdu se kouknout... -
Našla jsem klip
Ahojdy.Našla jsem klip k Naturally.Koukněte na www.youtube.com/watch?v=fxw7OuUMkuQ &translated=1 -
KUK
ZÍTRA UŽ TEN KLIP PŮJDE URČITĚ NORMÁLNĚ PŘEHRÁT. *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Ahoj
ještě o 4000 návštěvnosti víc a mohla by bejt na 9..... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: KLIP
Je tam plno triků *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: KLIP
ahojky já jsem to taky našla na jednom blogu a taky tam byly ty práva..ale stihla jsem to zkouknout a je fakt moc hezkej...ale když už je zejtra pátek mohlo by to jít spustit už dneska... -
Re: miluji tě
joooo! to máš pravdu.. -
Re: POKLES
Ach jo.. *9* *9*