-
Re: HALO
Ahoj *15* -
HALO
TAK JSEM TADY A SNAŽÍM SE. *15* . JO ŽÁDNÝ ŠKAREDÝ KOMENTÁŘ SE TU NEOBJEVUJE. *4* . JEN TAK DÁL. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: :)
Tak teda ahoj,jó dobře a co ty? *15* -
hele, tak já budu už muset tak se tu mějte pa *4* -
:)
Tak já nějak začnu... *4*
Ahojky jak se máte?? -
Re: Re: Re: Re: AHOJ!
Jj souhlasim *3* -
Re: Re: Re: AHOJ!
jo jo, všichni se moc snažíme..ale asi se budem muset snažit víc.. *3* -
Re: Re: AHOJ!
Jojo ale když on tady někdo něco napíše a odhlásí se aby se neřeklo...musíme sem víc psát.. *3* *14* -
Re: AHOJ!
ACH JO. *9* . JÁ SE SNAŽÍM NA MAXIMUM. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: ZMIZNI
neni za co *4* -
AHOJ!
Ahojky promiňte..ale všimněte si že Megan fox za chvilku bude mít víc náštěvnosti než naše SEL..a Selenka bude na 10.místě...vim že se všichni moc snažíme, ale myslim že bysme to měli trošku napravit.. *3* -
KUK
DÍKY. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jo My SELENU milujem a on(a) ne já už si RR! všímat nebudu možná dá pokoj...řekla si to moc pěkně.. *3* -
Re: Re: :)
Jojo přesně *3* *14* -
Tos řekla pěkně :o) -
JÁ SOUHLASÍM. NĚKDO SE PROSTĚ TÍM HÁDÁNÍM A POMLOUVÁNÍM USPOKOJUJE. *15* *15* *15* .TAKŽE AŽ TA NEBO TEN RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOSÁHNE USPOKOJENÍ,TAK MOŽNÁ VYPADNE. *1* . I KDYŽ MOŽNÁ TAKY NE. *9* . ALE TO JE JEDNO. AT TI ANTI FANOUŠCI JDOU DO PRDELKY. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: ZMIZNI
DÍKY,ŽE SI SE MĚ ZASTALA. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
:)
Ahoj docela mě překvapil ten nárust novych příspevků:) Bohužel tu byly i docela dost negativní komentáře a určitě je to skvelé ,že se Sel zastávate:), ale myslím že takové lidi kteří Sel nadávají tímhle nepřesvedčíte naopak ješte víc vám budou chtít dokázat jak ji nesnáší,verte tomu sama jsem to zažila když jsem Selenu půlrok bránila:) Myslím že je lepší je nechat na pokoji!!! My o Sel víme sví a milujem ji *14* a ostatním to může byt jedno:) -
ahoj
AHOOJKY...SELENA IS BEST!!!!I LOVE SEL!!!!WE LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: GOOD
jé promiň Nik já jsem si nevšimla že už tady nejsi tak pp *15* *15* *4*