-
jo
No prostě každý má rád někoho jinýho.Někdo Miley někdo Sel.Ony jsou obě dvě dobrý(teda aspon pro někoho) -
Re: HM
jj to mas pravdu selenka je *14* -
HM
MNO já HM moc nemusím a Selenu Mám radši než Miley Cyrus.Selena je o dost lepší =) -
...
HM je dobry serial ale ne preto ze tam hra miley , miley neni ani dobra herecka ani dobra spevacka iba dobra tvaricka *7* mier kazdemu *4* -
selenamucq
selena je *14* *14* *14* *14* -
Selena...vS..Miley
No vy tu porovnavate Selenu a Miley to by ma tak nesralo ako to ze si myslite ze Miley je lepsia....zobudte sa ved Miley to je jeden skandal za druhym a Selena pomaha kde sa len da a nieje to ziadna lacna kurva ktora by dala hocikomu *13* a Mileyne nahe foto na internete?No vam to mozno nevadi ale miliony deti na svete si prave z nej robia priklad lebo je to ich "star" a Miley by mala ist ostatnym ako priklad ale ona je len rozmaznane decko *16* a je namyslena takze Miley je definitivne out a myslim ze sa zamyslite koho budete urazat *16* Hannah Montana je niekto vymysleny *13* hh a Wizards of Waverly place je lepsie ako HM aj ked je to nerealne ale 100-zabavnejsie ako HM......takze SELENA IS BEST a MILEY IS OUT -
Hm...
Selenu fakt nemusim.. to i ta Miley je lepsi ale me se proste nelibi, jak je na fotkach s Taylorem Lautnerem. No nic.. nemusim ji.. kazdy má jinný názor *4* -
Re: Re: Re: Re: Selena
promin,já to nevědela. -
8-)
Líbí se mi její písnička Tell Me Something *3* *3* -
Re: Re: Re: Selena
'já taky' -jestli je tohle pro tebe urážka,tak to popravdě nevím,odkud jsi spadla... ono je něco jinýho psát,že s někým souhlasím a někoho hrubě urážet. Ty se do každýho navážíš už jen když normálně napíše,že se mu někdo nelíbí a nadáváš mu do hnusných krav apod. A jestli narážíš na to,co jsem psala o Jonas B. asi před 3 měsícema,tak jsem se pak opravila a napsala jsem prostě jen,že je nemusím a tys mně pořád nadávala těma trapnejma kecama *13* ale to už je jedno *5*
ale z čeho chcípám,jak pořád píšeš 'to nebylo na tebe tak se do toho neser' a co děláš,reaguješ na příspěvek,kterej nebyl na tebe! *1* -
To píšu pro tu vashley,to nebylo na tebe -
bfdhgf
i love *14* -
Re: Selena je dobrá
jj máš pravdu!!Nechcu vás urazit ale myslím si že Miley je lepší než Selena!!ale tak je to můj názor!!mám pčece na to právo!!Ale Selena je tež dobrá!!musím pžiznat že je taky dobrá!!kdy si jsem neměla ráda Selču!!ale je dobrá xD -
Selena je dobrá
Myslím si že Selena je skvělá herečka a dobrá zpěvačka ale není mi moc sympatická.A nehápu jak někdo může říct že je lepší zpěvačka než Miley když Selena zatím vydala jenom pár písniček a Miley vydala vlastně už 6 CD a prostě toho dokazála víc.Ale Selena je tady fajn *4* -
DIK,ZĚ SES MĚ ZASTALA! *5* -
Re: Re: Selena
dianna114:no vidis jak te to taky sere!!! *16* *16* ze nekdo urazi nejakou hvezdu nebo skupinu a to delas prave ty!!! *16* *16* *16* *16* -
moc děkujůů... :)
Ahoj hlasuj pls pro Ashley Tisdale.Díky
http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/ -
Re: Re: Selena
počkej,prosímtě.já jsem nikoho neurážela,to musel být někdo jiný všechny totiž mám ráda a mám doma jejich plakáty.takže,ok? *5* *5* *5* -
Re: Selena
Že to píšeš zrovna ty,která uráží Olsenky a Britney Spears *16* *16* *16* *16* -
sel..
heh jn je suprova... *3* a hlavně v seriálech..wowp..upa boží žeru jí... *4* *3* a jinak souhlasím s vashley.. *1*