Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Selena

mám stejný názor.vždyd ji vubec neznají.určitě je to suprová a skvělá dcera její matka musí být na ni pyšná.A komu se nelíbí to je problém teho člověka SELENKA má hodně fanoušku takžě jeden opičí zadek to Selence nemuže zkazit!mám tě moc ráda SELENKO! *4* *4* *4* *4*
  • pavlusqa

Re: Selena

Děkuju moc *4*
  • vashley

Selena

Selena je nejlepší a kdybych měla kabelovku (Jetix) tak bych k ní lásku měla větší (né že nemám,žeru jí *14* ) a díli WOWP jsem viděla snad všechny
    Nevím a nechápu jak jí někdo může nedávat...když jí nemáte rádi tak proč chodíte na její profil?Nechápu lidi,když chodí na něčí profil kterého nesnáší! *13* Fakticky OUT!
    Selena je best,ale jen vy jste dementi!Tak tohle je můj názor!A jsem asi stejná fanynka Sel jako pavlusqa *3* pro pavlusqa: "Máš úžasný blog,ráda na něj chodím *4* "

With Love Vashley *4*
  • wizards

wizard of waverly is best in the world.I love Justin. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selena 007

selena je vážně suprová zpěvačka a herečka.Slyšela sem že,chodila s Justinem z Wizards of waverly place.Je to pravda? *3* *3* *3* *3*
  • selena neni píča

jediná PÍČA si tttttyyyyyyy *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • nikolennkaaa

heh selena

no konečně sem píšete lidi tady bilo vždycky prázdno *13* ale to je jedno selena je best postě.. *3* *14*
  • pavlusqa

Re: takco?

meli stejnyho fotografa tj as vše
  • Re: je super

Máš pravdu. *15* *1*
  • je super

Selena je fakt suprová *3*.Má užasný filmy.No prostě skvělá. *4* *4* *4*
  • jana291995

takco?

Co tomu říkáte?

http://sweet-blogek.b log.cz/0906/selena-kopiruje-vanessu
  • Re: fakt super

joooo je nejlepší mám rada i miley ... sou obě opravdu upe sQelí *14* *4* *15* *3* *14* *14* *14*
  • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Re: JÁÁJ

si debilní??? nebo sjetá že chceš aby si ostatní taky píchli?? Jako di do háje tady Sel maj rádi!
  • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: MOrReNo

hele třeba jako sou tady i lidi kteří Selenu maj rádi! Není tady jen Miley! Radši si chodte psát jak Mil je boží na diskuzi k Miley! Mám ráda obě ale nechápu vás!
  • monass

Re: Hej!!

smrdis
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: MOrReNo

heeeej tak bacha!!! *8* miley polonahý fotky sice nafotila ale uložila si je na svuj zdůrazňuji na svůj počítač, kama se jí pak naboural ten hecker a ten je zveřejnil tkaže ty važ slova nebo blbě dopadneš!! *16*
  • fakt super

selena gomez je fakt supr teda aspoň mně se moc líbí *14* *14* *3* *4* *1*
  • Re: MOrReNo

hmmmm hádal bych se....a nauč se psát ;-).....bylo by to ku prospěchu....a hlavně tobě ;-) :D
  • monass

Re: MOrReNo

hm..selena je lepši aspon nenafoti polonahy fotky kdyz vi ze to zverejnej
  • jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Tak nějak sme na tom uplně stejne taky mam rada obe dvě.....Jsou sepeeeeeeer *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit