-
Selena Gomez je fakt nej nejradši na ní mám jak je krásná.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
nechápu jak mohla chodit z justinem biebrem ale spívá dobře mám od ní několik písniček na mobilu a to nejsem nějaká její velká faninka *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *8*
-
Selena Gomez nej nej nej spěvačka na celyčkym světě *3* *3* *3* *3*
Strašně se mi líbí jak spívá a jak vypadá. *14* *14* *14* *14* *14* -
selena je užasna ma stil talen
man ji rada ale nevim ale mam takovy pocit že to ona skazila justina biebera
nebyd jí tak takovy není selena jinak není špatna a le dela zesebe co neni to dela kalera a penize a nebyt toho tak je obyčejna konina *5* *5* *5* -
seleno mas hesky fotky *14* *14*
-
lepiš Herečka Selena Gomez
-
Je dobrá. Jak je to profilovka, tak to mám za plakat
-
Zasloužila by sis 100 tisíc like :D
-
sel je naozaj super *3*
-
SEL JE FAKT DOBRÁ *15* *15* *1* *5* *4* *4* *15* *3*
-
Selena je naprosto dokonalá :)) I love Selena :)))
-
To si napsala hezky. Naprosto s tebou souhlasím ve všem co si napsala. Jsem ráda, že má někdo stejný názor.
-
Mám tě ráda si moje oblíbená zpěvačka a myslím že všech ;)))) Poslouchám tě už od 4 let! Víte co vy kteří ji musíte stále buzer.vat tak si....... píp! Někdo jí rád nemá fajn ja taky nemám ráda nějaké zpěváky! Beru váš názor! Ale někteří se urážením Seleny Gomez baví! Jak neumí zpívat atd.... Chtěla bych vidět vás!!!! Nejdříve se podívejte na sebe a pak suďte ostatní! Podívejte jak se chová! Je milá dobrosrdečná! Můj názor to je! Tak ho berte! Nemám ráda Martinu Stoessel a někdo Sel ale prosím nepoužívejte na ni vulgární slova i na jiné zpěváky!!!!!!
-
Sel je fakt dobrá
-
Selena chodi se zeddem? Doufam ze jo protože zedd i selena jsou skveli a oba mam moooooc rada:) Byli by skvěli par.
A nevim proc ale mam pocit ze mam selenu cim dal tim vic radsi. -
seleno gomez jsi ta nejlepsi zpevacka na svete
-
Hi liar, Sel about osobnostech.cz knows nothing. :)
Tak nelži prosím. Je to chabé ;) -
Ne, neni :)!
-
:DDD musím se smát .. bože co by tu dělala selena :D je to vtipné ale dobrý pokus .. každopádně like .. Selenu mám ráda
-
ahojki selena gomez mam ta rada a kcem ta videt aj justina bibera to moj frajer a ja vjem že lubis justina bibera