-
Hi my fans I Selena Gomez much I love you but I'm happy to have got to this page
-
To chozeni s JB je jak podme tam a zpatky
Taky ji mam rada -
nene nejlepší je Taylor Swift nikdo jinej jenom taýýýk *14* *14*
-
selena je nejlepší na světě *3* *3* *3*
-
*4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *2* *15* *3* mne se jeji sel hlas strašně líbí *3* *1* *2* *2* *2* *2*
-
*4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *2* *15* *3* mne se jeji hlas strašně líbí *3* *1* *2* *2* *2* *2*
-
Lidi, nevíte co je na tom pravdy zda Becky G je Seleny mladší ségra??
-
Mám ji ráda
-
Je to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper holka a je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaásná chtěla bych ji potkat OSOBNĚ *13*
-
sel je sestra s Becky G
-
Selena je strašně moc krásná... závidím ji ... chtěla bych být jako ona.. vypadat jako ona :D
-
Je její nej kamarádka... :-)
-
jeto krasna žena a moc se mi libi a moc je krasna a žila jastinem bibrem auš spolu nehodi to je škoda
-
seleno si neeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* jen mimochodem nechapu proc se vsude pise ze je taylor jeji nej kamoska a pri tom nikdo nevi ze jedina kamaradka kterou zna uz od mala a jedina ktera ji jeste nezradila je demi lovato
-
Ja mám Selenu rada. Má veľmi dobré pesničky, pekný hlas a dobré filmy. Obdivujem ju. Chcela by som byť ako ona. Je to moja najobľúbenejšia speváčka a herečka. Jej pesničky počúvam vždy a všade.
-
Co,zee?? Tak proc se ti libi jeji pisnícky fuck logic! :-)
-
Selena je svkělá zpěvačka mam ji strašně rááááááááááááááááááááááááááááááda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
-
selena je moja naj a to preto lebo ma take iste valsy a oči a visku je ako moje dvojča cmuq *3* *5* *8* *1* *15*
-
Mám tě moc rada seš mockrasnáá
-
Až bude opravdová zima, půjdu se zahřát na tyhle stránky, je tu fakt dost teplo *8* *1*