-
Její sestře je teprve 1 rok (asi 1 a pul). Jmenuje se Gracie Elliot Teefey. *1* *1* *1*
-
Jó? A v čem například? *4*
-
Ještě jsem se chtěla zeptat. V Bravu psali , že Selly vyrůstala jako jedináček a teď říkají , že má sestru tak nevím :-)
-
Její nová písnička je fakt skvělá
-
Bohužel to tak není, její (selenina) sestra je Gracie Elliot Teefey. Moc Seleně závidím, že má mladší sestru.
-
Souhlasím s pajjuskou.
-
Jako herečka je Sel skvělá, ale jako zpěvačka podle mého názoru za moc nestojí.
-
Jo no, vždyť maj stejný přijmení
-
No tak to chci vidět tebe, Selena je náhodou dobrá
-
Ještě jsem se s ní vyfotil, to je moje největší památka.
PS: Každý kdo má rád Selenu Gomez, tak tomu přeji to samé, co se stalo mně. *14* *14* *14* -
Byl jsem v Americe 24 dnů, z toho 12 dnů pracovně. Je štěstí že jsem tam byl, protože věřím, že se s ní už nikdy v životě nepotkám, jedině kdyby přiletěla sem do Česka, tak by jsem přišel na její koncert.
-
Tyyy jo se mas sellena gomez je moje nejoblibenejsi zpevacka. Moc ti zavidim a diky za odpoved
-
Nechápu popularitu Seleny. Neumí zpívat, neumí hrát a asi je i dost naivní. Vzhled by neměl být všechno ...
-
nechápu proč se zase stim Bieberem rozešla ?
-
Jenom vyska je dobre, jinak vsechno ostatni je ve skutecnosti trochu jinak. Ja to vim, protoze ji znam uz 6 let. Dokonce jsem se s ni setkal v Los Angeles po jednom koncerte.
-
Tato stranka je fajn jen nevim jak mohhou vedet jejich vahu,vysku,velikost bot atd.
-
Moje 2. nejlepší zpěvačka.
-
omg ved moja kamaratka meria ties ako selena gomez 165 cm
ja som si mislela ze je moc vysoka ale to mi je jedno ajtak je moja naj spevačka *2* *3* *14* *5* *5* *6* -
nemá náhodou ségru Becky G?
-
katy perry a lady gaga a selene gomez jsou nej *1*