Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je s Justinem Biebrem !!!!! ;))
  • nesnáším ji *15*
  • pajjuska
    I já ju mám ráda *3*
  • selenu mam moc rada hodně se mi líbila v kouzelníci z waverly hills
  • Selena je zlatíčko. Ani se ji nedivím, že už není s Justinem. Moc a moc bych si přála, aby si našla hodného přítele, který by ji rozmazloval a měl ji opravdu rád. Selena je prostě skvělá. *14* *3*
  • Selena gomez podle mě už ne chodí z justinem biebrem *4*
  • Souhlasím hudy! Někdy to ani nepřečtu.
  • Po tý Denise to vůbec nepřečtu!
  • Proč by měl mít v úmyslu Sel zabít? Protože je Sel jeho holka, tak by to Justin určitě neudělal.
  • Já nejsem praštěná! Já jen, že to vůbec nepřečtu.
  • Mě taky!
  • Třeba jo. Já nevím.
  • To neznamená, že když jste o tom neslyšeli, že nemusí mít sourozence.
  • ja selenu mam rada je hezka a hrala treba a zase ta popelka kouzelnici s warwely nebo program na ochranu princezen
  • 6kristin9
    Pozor pozor malá , naivná fanynka Justina Biebra :-D Ach jo je vážne sranda sledovat jak obviňuje selenu z nečeho co ani není pravda *1* A myslí si že má Justin rád všetky jeho fanynky ked na nich fluše......Naivita
  • Však jo, ať se motá! On si myslel, že ji má jistou! Tak ať vidí, že se musí snažit!
  • LoveJustin
    A Selena se motá taky kolem kluků haha *16* vim to viděla sem to někde Justin at ji povádí zasloužísi to *16*
  • Ano měla! To, jak on se furt motá kolem jiných holek je nic? Jen ať ho podvádí, v jejím případě to schvaluji. Kluci nemají rádi, když jim holka klečí u nohou. Tím, že ho podvede mu ukáže, že se o ni musí víc snažit a nechodit za jinejma.
  • LoveJustin
    Myslíš že měla důvod no to určitě *16*
  • Možná měla Selena důvod se s Justinem rezejít ne????? Zkus nad tím alespoň trochu zapřemýšlet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit