Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já vim že můj nebude ale sem jeho faninka a nás má rád všechni fanynky a já sem jedna faninka znich i když mi je 12 *2* *15* *3* *10*
  • Já ji nesnášim kvuli že podvádí justina jemi ho hrozně líto *16*
  • Přesně nesnášíš jí kvůli tomu že chodí nebo chodila s Justinem! Tyhle ty
    blafy si strč někam. *16*
  • I kdyby s ní Justin nechodil, těžko by zahořel láskou k nějaké malé holce. Počkej pár let, láska bude pryč a nenávist k Seleně taky.
  • Ahá no...nesnášíš ji jenom kvůli tomu, že chodí nebo chodila s Justinem co? -,- Chudák selena...nejsem Belieberka, ale Justina si taky někdy poslechnu..Takže nejsem hater...ale smiř se s tím, že Justin tvůj nikdy nebude ;)
  • nenávidim tě seleno *16* *16*
  • Sel jsi parádní a vždy ti to moc sluší

moc tě obdivuji.
  • Sel jsi NEJúžastnější herečka a zpěvačka jakou jsem poznala.
    Moc ti to sluší a ať ti všechno vydrží. Měj se. *4* *4*
  • Sel je skvělá. Má pěknou postavu a pěkně zpívá. *4* *14*
  • Je úžasná zatim jsem nenašla jediné mínus.
  • JA ji zase znám 6let a nikdy sem neslyšela o tom ze by mela bratra nebo sestru. *10* *16* *10* *16*
  • Tvoje sestra to být nemůže, protože nemá žádný sourozence. Já ji znám už 13 let a nikdy se o ničem takovým nezmínila. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Podle mě není moc dobrá zpěvačka ..když se kouknete jak zpívá na živo pochopíte (y) . Jinak ji mám docela ráda ^^
  • Jo díky ale nepřehaněj to ok:-).Do dršky ji dat nemužem ok Elie(Eli)
  • je to moje segra starši ja jsem Eliška ona Marie tak se do mně nenavažuj fifleno ružova jinak dostaneš o de mně i od segry Marií
  • hahahaha jako kdybych ti měla věřit že je to tvoje segra cch
  • nenavažuj se do me segry ty Winter Lily:-(jasni ti to je?????????
  • ha ha ha jak si vtipna:-) uplně mam zachvat smichu nikdo neni lepši než ja:D
  • Winter Lily:nejsi lepši než Gomeza ty fifleno sice nejsem lepši než Selena ale jsem vic dobra než ty!!!!!!!!!!
  • Ja jsem mnohem lepši než gomez a hezči a mam lepši talent kdyby nebilo reziseru tak by v životě nebyla slavna:(:/:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit