Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leoinka
    Ahoj Seleno, moc ti to závidím že jsi hvězda jednou by jsem chtěla být jako ty. Moc hezky se oblíkáš, jak to děláš? Jsi fakt super jadnou by jsem tě chtěla potkat ale to se asi nestane *9* jsem tvůj největší fanda pa LEA KLEINOVÁ
  • Jak to ze ve vtazich uz nema JB ,vzdyt s nim chodila a podle me ,jeste bude s nim chodit jsou (byli) spolu krasni !! ;)
  • Ona s Justinem chodí *3*
  • selena je super a moc hezka a taky jsem rada ze uz nechodi justinem biberem a jeste kdyz ji nekdo nema rad proc tu chodi
  • Souhlasím s oběma. Selena je moc hezká a zpívá skvěle, jen filmy s ní mi připadají až moc sladké. Je dobře, že už s Bieberem nechodí!
  • Nenarodila se Hustonu nebo jak se to píše ale v Gand Parie. Jinak je skvela.
  • Nechápu, jak může někdo nemít rád Selenu. Každý den se koukám na osobnosti a přibide tu asi 15x nelíbí. To nechápu. Je skvělá.
  • To je pravda. Já to říkám taky. Jsem rád že je někdo se mnou.
  • Selena je skvělá a pro ty co to neví tak s Justinem už nechodí a je to jedině dobře. Justin se choval strašně. Chudinka Selena. Ale Selena je moc pěkna a skvěle zpívá. Jem mi ji jen líto.
  • mám moc ráda selenku *14*
  • selena gomez hi I'm your biggest groupie like your best songs is a year without rain so hello marketa *3* *3* *14*
  • selena it the best beautiful girl
  • pajjuska
    2. nejlepší zpěvačka na světě ( lepší je jen Shakira )*1*
  • selenu gomez nesnašim ona hodně změnila justina bibra a jeto pravda nemužu říct ale jo hezky se oblika ale nemusim ji
  • Selena je super. Pekne se oblika :) a hlavne pekne spiva :)
  • nesnáším ji *15*
  • woléé
  • jelena =´3 * jo a pls like oplatím :*
  • jelene =´3
  • *ona*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit