Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selena gomez je naj naj najlepšia je super speváčka a táto pesnička sa jej najviac podarila?:tell me something!!!!!!!!!!!! *3* *14*
  • pavlusqa
    Všem Selenatorům všechno nejlepší do Nového roku !! :)) Nemůžu uvěřit že už jsem tu víc než 3 roky a tahle fanbase se tak rozrostla .. Selena je prostě užasná !! :)
  • sellyboo
    Kdo dal do novinek ,že Sel bude mít koncert u nás...v O2 aréně...???
  • sellyboo
    Twitter ...
  • sellyboo
    http://mp3skull.com/mp3/fantasma_de_amor_selena_gomez.html :)
  • hi
  • nevim ale asi jako kazdou jinou pisen
  • selly-libu
    Hele lidi prosím nevíte kde stahnout od seleny písničku ve španělském vydání - Fantasma de Amor je to užasná písnička když tam mi písnete prosím do zpráv díky *2* *1* *1* *1*
  • hello
  • jsi uzasna...
  • ja tez je velice puvabna a mila
    nevite jestli se ji s Justinem dari? moc bych ji to prala *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • za kazdu cenu.. ona je uzasna... milujem ta Selena *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ale vzdyt rikal/a ze se ji/mu jeji styl hrozne libi... *7* *7* *7*
  • me tez...chudinka *13* *9* *13* *9*
  • vážněěě??? odkud to vis??
  • Ahojte založila sem si stránku o Sel budu o ní každý den přidávat novinky prosím LIKE moc děkuji :)http://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-czech-fans/315541658466524?ref=tn_tnmn
  • všechno nejlepšííí k Vánocům Sel a št´astný nový rok *14* *3* *2* *1* *1* *1*
  • prostevsechno.blog.cz
    prosím kukněte díky moc :D
  • sellyboo
    Zrušila kvůli tomu i 2 koncerty.. !!! Aby mohla být s mamkou..Je mi jí hrozně líto... *13*
  • Kolikrat na ni se klikne tak jestli chcete jeji postup tak na ni za den kliknete kazdy alespon jednou hned po sobe se to nepocita

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit