-
*1*
-
myslíš Christina Aguilera ??? *1* *1* *1*
-
*3* já osobně sem rád že Robert Pattianton je první *7* *3* *15*
-
a jak to víš ?? *8* *8* *8* *8*
-
už víte tu zprávu *13* Selenina mamka potratila *13* *9*
-
asi kolik lidí přijde na profil
-
a proč se ti to jako nelibi ??????????????? vzdyt se selena obleka hezky a chci se ji inspirovat a nebudu chodit jak otrhanec co nakupuje v sekacich a inspirovat se kristen stewart
-
a jak ji mame dostat zase na první ??????????????? *7*
-
Selena klesá v řebčíčku už je 3 První je Robert Pattinson a druhá Kristen Stewart ( omlouvám se za chyby v přímění nebyla jsem si jistá ) Takže se snažte aby Sel byla zase první *1* *1*
-
nevite jak se to počíta v té anketě top osobnosti za co dostane bod
-
ahoj selena
mam ta velmi rada *14*
papapapa -
Ahojky ! *15* Milujete Selenku s Demi ? *14*
Tak se prosím přidejte na FACEBOOKU do této skupiny, nebo spíše stránky. Bude celá v češtině a rozjede se tam úplná DELENA mánie *15*
Teprve to rozjíždím, můžete se tedy přidávat? Děkuju moc, VERU *3*
http://www.facebook.com/pages/Demi-Selena-DELENA-CZ-SK-FanPage/106093399479454?success=1 -
jo ty slovaci sem píšou fakt retardovany věci *15* *15* nic ve zlím
-
nejkrasnější pár hollywoodu????????????no fuj bobr a selena bobek .no to určitě takova hnuska ,nechapu co na ni všichni vidí ,jenom že je hvězda nějakyho dětskyho serialu *11* *11*
-
fuj *12*
-
nova pisnička????vždyt už stara ted je nova Hit the lights *3*
-
Nevíte kde se dá sehnat na jaké adrese ta její značka (pro ty co neví SELENA má svoji vlastní značku oblečení DREAM OUT LOUD.)? Ńevíte náhodou? Její styl se mi hrozně líbí.... *14*
-
co je to svami taketo hluposti pocuvate pozrite si toto http://www.youtube.com/watch?v=hDQpgLWwVPc toto je koncert jedna vstupenka stoji 350€ aje tam 5 krat tolko ludi ako na seleninom koncerte
-
Selena Gomez klesla v řebříčku je na 2.místě a první je Kristen (stmívání) Musíme jí dostat zase na 1. místo SNAŽTE SE! *1* *1* *1* *1*
-
Závidím jí uplně všechno jak hezky zpívá a hlavně jak hezky vypadá vždy jí to sluší !! *14*