Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl

Re: Re: Sell

Selena a Miley se jen nekamarádí, jinak proti sobě nic nemají. A Selena se rozhodně nesnaží být jako Myley, to se mi právě na Seleně líbí, to, že má svůj styl, a že je pořád taková, jako bývala, i když už má teď mnohem víc možností. Nestala se z ní žádná trapačka. ;-)
  • sel.96

Re: selena

zabYla, tvÍm, smradlavÍm , hnusnÍm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |Ty vole, chtelě bych vidět, jak bys jí tohle řekla do očí :D To bys radši dělala jako že neexistuješ :DDDDDDDDDDDDDD Trapko :DDDDD
  • Re: Sell

myslim si ze ta selenkagomezová (didulik1052000) má úplnú pravdu.
  • Sell

Podľa môjho názoru je Selena super..je kamarátska a má rada deti..ja ju mám veľmi rada.Chcela by som ísť na jej koncert.A myslím si,že Selena Gomez sa vôbec nechce podobať na Miley,pretože viem,že oni dve sa nemajú moc v láske a neviem prečo by to robila.A ešte si myslím,že tí čo ju nemajú radi,jej len závidia.To tak v živote chodí.Ale ja ju mám moc rada a som aj rada že chodí s Justinom.Aj do toho sa už veľa ľudí stará že s ním chodí!! No a čo?Je to jej vec!A láska je veľmi krásna vec.Toto všetko bol môj názor.A kto má iný,jej závidí.
  • Re: selena

jezis bez do prdele je fakt ze bobra nesnasim a selenu mam rada ae maj oba pravo na svuj zivot chcou byt spolu? FAJN!! nechteje bejt!tky nepisu bobrovy do diskuze ze je prihrata bukva a ze si selenui nezaslouzi tak ju nechte na pokoji ujety bobrfanynky!!!!!
  • stormgirl

??? :-O

Megan Fox na druhém místě??? Svět se zbláznil! :-( Musíme Selenu dostat zpět na svoje místo!!!!!!!
  • selena

hele seleno si fakt uplná kráva jak mužeš chodit s justinem pro mě si pedofil že chodíš ještě s dítětem si uplná nula a tem video klip s tím ružovím koněm si fakt přehnala nemáš právo se k těm zvířatum tak chovat nejraději bych tě zabyla nemáš právo zady deál žít jenom znečistuješ ovtzduší tím tvím smradlavím hnusním dechem vždy když otevřeš hubu tak se dusím tak ji hned zavři janak ti s tím pomužu *1*
  • pavlusqa

Re: 25863

V životě jsem ji neviděla,neznám ji osobně,nevím co má ráda co nenávidí ale jedno vím a to že je to můj vzor a to je to nejpodstatnější co tu všichni můžeme říct,každý má jiný důvod každý si na ní najde to co se mu líbí ale všichni dojdeme k jednomu závěru a to že je to zasloužená hvězda s velkým srdcem:) a to musí stačit
  • Pro fanoušky Sel :)))

Jsi Seleny fanoušek?? Tak se přidej do FanStránky na facebooku pro Sel fanoušky: Selena Gomez CZ http://www.facebook.com/pages/Selen a-Gomez-CZ/235577736466279 :)))
  • 25863

vsetci ste trapny,ohovarate niekoho koho vobec nepoznate
  • selly-libu

Selena Gomez

Sell je suprová holčina a kdo je její velký fanoušek tak jí budou chranit a obhajovat když nějakej kretén jí začne nadávat ...! Sell si to zaslouží =) *4*
  • dfggfh

selena ma za chvili live chat!! nemuzu se dockat:)
  • Re: Re: Re: Re: Selena

AKORÁT BY SI ZNIČILA DOBŘE ROZJETOU KARIÉRU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

Re: Re: Re: Selena

Není to směšná představa? Maminka Selena Gomez? Vždyť je to ještě prtě. Sice je dospělá, a dítě by mít mohla, dokonce by bylo i s kým (...), ale 'maminka Selena Gomez'?? NIKDY!!!! (Možná tak za šest let!!!!!) :-DDDDDDD
  • tfpdaa

I Love You Like A Love Song

Už jste to slyšeli? Je to prostě klasa..

http://www.youtube.com/watch?v= LupeGtJ3a3E
  • Re: Re: Selena

NO TO BY SI TEDA DALA,KDYBY BYLA TĚHOTNÁ A JEŠTĚ NAVÍC S BIEBREM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • PISNIČKA

super pisnička od seleny we own the night a when the sun goes down !!!!!!!!!! :D
  • Re: ..

napisto s rozumem tu pisničku!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Selena

ne to jsou zase jen drby selena není těhotná :)
  • klariss

Selena

Teďka sem četla kdesi, že je Selena těhotná, je to pravda?:DD že by s Biebrem?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit