-
1.místo
to je neuvěřitelný že sel je na prvním místě! nechápu jak se to stalo, ale doufám, že to vydrží :D :D -
???
Kam zmizely všechny její nový fotky???
:-O -
Re: Sel
Podle mě neni jiná, jenom je prostě starší a začíná vypadat dospělejš, přecejenom - bude jí 19 a už nemá zas tak detskou tvářičku (v dobrym :DD) ;) -
Sel
Ale i tak se Sel změnila. Když se podíváte na Live Chat z roku 2009, a na Live Chat z roku 2011, uvidíte velký rozdíl. Podle mě je to škoda. Myslela jsem si, že Sel takováhle není, že nemusí lidem dokazovat, že už je dospělá, (jako Miley). Ale zatím to nijak nepřehání, tak doufám, že ani nezačne!! :-( :-) -
Re: Re: Re: Info :)
Jasný. ;-) Však asi nebylo moc nic, co přidávat... -
Re: Re: Re: Sell je normalní !
Ale to, že nechala natřít koně na růžovo neměla být žádná akce, kterou by nám chtěla ukázat, že už je dospělá. Nevím, proč to lidem tolik vadí, vždyť to bylo jen na fotku. (A to říkám já, mě normálně ubližování zvířatům strašně vadí, ale tohle je fakt prkotina, zvířatům lidi provádí mnohem horší věci!!!!!) ;-) -
Re: Re: Info :)
Děkuju :) Já sem právě teď často třeba tejden nic nepřidávala, tak se teď snad polepšim :) -
Re: Info :)
Jo, už jsem viděla. Tvůj blog je skvělej, vždycky se tam dozvím něco, co jsem ještě nevěděla!!! ;-) -
Info :)
Ahoj, dlouho sem se neozvala, ale na blog novinky pořád přidávám. Jako poslední sem přidala zprávu z pořadu Daybreak, Sel tam nebylo moc dobře :( http://hqselena.blog.cz/ -
Re: Re: Sell je normalní !
Mě vadilo že nechala koně natřít na růžovo ale každy dělá chyby ... Ale Sell se to snaží opravit alspon v to doufám =) jinak je normalni jako my ! chová se tak a taky je... *4* -
Re: Sell je normalní !
Myslím, že máš pravdu. Akorát bych hrozně nechtěla, aby se z ní stala taková "dospělačka" jako z Miley. Byla by to škoda, protože má svůj styl, a proto jí mají lidi rádi. (A vůbec mi nevadí, že nechala koně natřít na růžovo. Taková konina...) ;) -
Sell je normalní !
Takže vypadá to si každy myslí že je Sell lráva atd... To není pravda ..Sell je krásná , milá , inteligetní a rozhodně není kráva tak se do ní přestan te navážet tohle je jen pro Fanoušky Sell a né proty co ji nemají v lásce ...No je pravda jak nechala nabarvit koně na růžovo to celkem přehnala koním to vadí a můžou dostat otravu kůže to ji neomlouvá že je slavná ale ... jinak je v pohodě a mám jí ráda dokáže se stvět sama za sebe a za to ji opravdu obdivuju není jako Miley atd... Ona je jiná tak si toho važte ano !!! je normalní jako my ! a zaslouží si to co má ...=) a kdo semnou souhlasi či nesouhlasí tak to oznámkuj te at vím co si myslíte ANO či NE =) já oznámkuju za 1 pač Sell je suprová holčina ..=) *4* -
Re: Re: Fotka
Ok, byl to jen návrh. A vůbec si nemyslím, že by ta fotka nebyla hezká.
;-) :-) -
Re: Fotka
fotku jsem měnila v lednu a už to mi dalo zabrat aby ji vůbec vyměnili:) podle mě je aktuální je z PEOPLE CHOICE AWARDS :) a moc hezká,takže pokud nebudete mít nějaký racionální důvod tak to vyměnit nepujde:) -
Re: selena
To je fkt úžasný nějaká pipka tady sll zesměšňuje nechápu proč, neumíš psát radší si opauj vyjmenovaný slova a nepiš stupidní komentáře k mým oblíbeným star si naprosto trapná myslíš si, že si to selena přečte, tk to asik ne todle českej web ne americkej bože holka dopěj xD xD xD -
Fotka
Co změnit hlavní fotku? Má už spoustu dálších, hezčích fotek... ;-) -
Re: Re: selena
Ty chyby děláš schválně, nebo si vážně tak natvrdlá? abIs, jasnÍ, vÚbec .. -
Re: selena
hele abis viedela selena není kráva jasní a mimochodem justin není díte a vúbec vničem nemáš pravdu. -
Re: Sell
máš úplou pravdu vevšem. *1* -
Re: Re: selena
sisulínek: Bože to je tak ubohý.. zahrab se pod zem a už nevylízej! :D