-
Re: Re: Re: Delena
Hlavní je že Delenka už jsou zase kamarádky...co víc si můžeme přát?♥ Prostě je nejvíc miluju ♥ -
Re: Sel je nej
Ty máš fit pravdu ae i zpívat umi -
Re: Re: Hej,lidi-
Nezkoušela .. Nejlepší je blog.cz .. -
Re: Hej,lidi-
a taky mi tam nejde hlasovat v anketě,co jsem tam vložil i když na jiném tom můjidolovém blogu mi to jde -
Hej,lidi-
zkoušeli jste ten blog na můj idol.cz?Jsem tam označil,že tam chci dát chat a vůbec se mi tam neobjevil -
Re: Re: ...
TO JO. TAKY JÍ TO MOOOOOC PŘEJI.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Delena
Kdo ví... -
Re: Delena
Mysli, že to bylo kvůli Taylor, že Demi se na Selenu kvůli tomu nějak naštvala ;D -
Delena
Nevíte, co se přesně stalo mezi Selenou a Demi? Já už na to dlouho vůbec nemůžu přijít, ona o tom ani jedna vůbec nemluví... :-S Díky!!! -
Re: ...
Jojo, rychle nám dospívá!! :-( -
Re: ...
Miley je až na třetím? Ajó, ani jsem si nevšimla... :-S
No, je dost těžký určit, jestli je lepší Selena nebo Miley. Obě jsou skvělý!!! ;-)
A Selena se na první místo tvrdě vypracovala, takže jí to přeju!!! :-) -
...
za sebe upřímně přeju Sel že se po dlouhém čekání dostala na 1.místo... ikdyž je sice pravda že jsem větší fanoušek Miley a štve mě že miley je až na třetím ale tak budiž... vím že vás dlouho štvalo že Sel není první a konečně jste se dočkali.... ;)))) -
...
Jupíí Sel má za 4 dny narozky !!! -
Re: Re: Re: Re: Re: JÉ
SELENKA JE KAŽDÝM ROKEM KRÁSNĚJŠÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJENÍK. THE END. -
Však mě to nevadí, je mi jasný, že už je starší, a že už prostě nechce dělat to, co dělala když byla mladší. Jen říkám, že se to prostě nedá přehlídnout!!!! -
To oblečení měla jenom v londýně :) a podle mě tu hudbu má záměrně aby mohla mít i tanečníky na turné ;) protože je taneční :) -
Re: Re: Re: Re: JÉ
NO NÁDHERA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: JÉ
To tvrdí ona, aby jí fanoušci nepřestali mít rádi! Ale nový styl hudby, oblečení apod, to se prostě nedá přehlédnout!!! -
Re: Re: JÉ
Dyť Sel nemá novej styl :) -
Re: JÉ
Jo! Zaslouží si tam být!!!!!!!
P.S: Co říkáš na Selenin nový "styl"?