Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sellyboo

Happy B-Day

Happy B-Day..I love you...You are so so best... :)
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Selena, your songs are the best. *4*
  • Re: Re: !

Seš ubohá ;) Napřed si zjisti informace, a potom piš ..
  • Re: !

A ještě jedno jsem zapoměla dodat: JE TO KRÁVA! A pokud si myslíte že ne, tak mi řekněte jak byste nazvali někoho, kdo barví koně na růžovo a ohrožuje tak jejich zdraví?
  • !

Seleno, ty trapko jedna, která si říkáš hvězda, k narozeninám ti přeji něco co možná nejhoršího! Nenávidim tě!
    --> JANET
  • narozeniny

Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám.Užij si je!!♥♥♥
  • emmag

miluju tě

miluju tě kwásný narozky užij si to Selenko mám tě ráda
  • Narozky

Všechno nejlepší Seleno!!Milujeme tě,a chceme aby si se stala nej zpěvačkou na nějaké nominaci,protože si to zasloužíš!!!Jsi totiž úžasná!
  • miley-destiny

Selenko:*

Sel přeju ti vše nej a at si co nejdýl s JB
  • Re: Re: Re: Re: :-/

Opět mluvíš o nějaké závisti, která se mnou nemá co dělat milé dítě. Ano, jsi dítě! Už jen ty tvé názory. Ptáš se mě, co považuji osobnost... Tak já ti to teda řeknu! ;) A tahle trapka kterou tady všichni vynášíte do nebes to rozhodně není! A abych byla přesnější: být OSOBNOST znamená točit filmy, na které se lidé budou dívat ještě za 50 let a stále to budou trháky (ne ty pošahaný Disneyovky co točí ona), zpívat písně které se stanou nezapomenutelnými hity (ne ty utahaniny pro děti co zpívá ona)!!! No a vzheledem k tvojí inteligenci vím, že bys po mě v dalším svém trapném příspěvku chtěla příklady takových hvězd, takže je dám rovnou. Například Johnny Depp, Angelina Jolie, nebo Will Smith... To jsou opravdoví herci! A co se hudby týče tak třeba takový Michael Jackson, Madonna, nebo již zmiňovaná Lady Gaga! TOHLE JSOU CELEBRITY! A jasně vidíš, že je uznávám, takže o žádné závisti již mluvit nemůžeš. Tak co, máš pro mě další ''inteligentí'' odpověď? ;)
  • stormgirl

VŠECHNO NEJLEPŠÍ

Áách! Všechno nejlepší, Selenko! Tak rychle nám rosteš! Snad jsi šťastná! Moc se těšíme na všechny tvoje další filmy a alba, a doufám, že ti to s Justinem vydrží! Milujem tě!!!!!!♥♥♥
  • stormgirl

Re: Re: Re: Soutěž o nejhezčí přáničko pro Selenu k narozeninám!

Hele, tohle je diskuse, vylejvat zlost si běž jinam!!! }:-(
  • Re: Re: Soutěž o nejhezčí přáničko pro Selenu k narozeninám!

Hej...ty DIVOČÁK nebo jak se jmenuješ nemel hovna laskavě :))
  • NAROZKY

VŠECHNO NEJLEPŠÍ SELENKO. VÍC TI ŘEKNU OSOBNĚ. SNAD SE TI BUDE LÍBIT DÁREČEK. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: nwm

JÁÁÁÁ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Všetko naj :)

Prejem ti všetko naj :D:D Nech sa ti darí a štastnu karieru :*
  • Vše nej

Sel přeju še nejlepšín k jejím 19. narozeninám a doufám, že bude mít ještě mnoho filmů, hudebních úspěchů a někdy třeba i toho Oscara. xD
  • sel.96

:)

Sel přeju vechno nejlepší a hodně dalších úspěchů :) A ať jí to s Justinem vydrží :) <3
  • dra

:-)

všechno nejlepšííííí
  • stormgirl

Re: Re: Re: :-/

Závist, a zase jen závist! Prý "to nic, co dokázala"... Hmm, takže pokud ti úspěšný seriál, čtyři a více úspěšných filmů, tři alba, a milióny fanoušků připadá jako nic, tak vážně nevím, co považuješ za něco. Nějaká nicka jako jsi ty by si vůbec na OSOBNOST jako je Selena neměla otvírat pusu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit