-
Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)
Hm a představ si, že mi je 22! To je překvapení, co holčičko?? :-) Příště si laskvaě netroufej říkat, že někomu nebylo 18, když neznáš jeho věk! ;) -
Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)
Osobnost, Katy Perry a Lady Gaga? Proboha co tak převratného dokázaly? Nic! něřeknu Katy, ale Gaga na sebe poutá pozornost jenom svými kostými, jinak by byla úplná nula. Nemáš právo říkat nám děti, když ani netušíš kolik nám je let. Dítě jsi do 18 let, což ti neni stoprocentně. -
:)
Dodatečně všechno nejlepší Sely :) :-* -
Re: Re: :P
TAK HELE!!! Já sice nevím, kdo ta anett je.. ale má pravdu!! Takže drž hubu než do ní dostaneš ty hned po seleně..... píčo! -
Re: Re: Re: Nostalgie... :-)
Zviditelňovat se opravdu nepotřebuji, děkuju :-) Jen se snažím, aby tahle stránka opět dostala nějaký život protože co se tady není normální! Chodí sem samá děcka a pak to dopadá tak, je nejvyhledávanější ''osobností'' je někdo jako ona, někdo absolutně bez talentu.... Takže DĚCKA!! dál si obdivujte tyhle sračky... a já jdu, protože nemíním trávit více času s lidmi, kteří nejspíš nikdy nedospějí :-) Jdu... jdu si obdivovat Michaela Jacksona, Madonnu, Lady Gaga, a tak dále... protože TO JSOU OSOBNOSTI! Tak papá dětičky a nezapomeňte se na dobrou noc kouknout na kouzelníky z waverly :-D :-D :-D -
Re: Re: Nostalgie... :-)
Zajímalo by mě, kolik ti je, když tu děláš chytrou. :D Nikdo tu nepsal o tom, že si to Sel má přečíst .. Píšeme to proto, že jsme její pravý fanoušci, ale to ty stejně nepochopíš. Běž si obdivovat celevrity, které podle tebe něco ''dokázaly'' .. Také by mě zajímalo, proč píšeš k někomu, kdo se ti nelíbí. Neznáš jiný způsob jak se zviditelnit? :DD -
Re: :P
Seš hrozně dzsná ;) (kecam, akorát se ztrapňuješ .. :)) -
Re: :P
hele ty seš zase ta janet určitě.určitě měla krásne narozky ale ty ji musíš přát to nejhorší.takže až budeš mít narozky ty takti přeju všechno NEJHORŠÍ a at dostaneš velkou ránu to tvýho hnusnýho poblytýho ksichtu.!!!!!! PŘEJE hana05. -
Re: Nostalgie... :-)
Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL -
Re: Nostalgie... :-)
Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL -
:P
Doufám, že měla ty nejhnusnější narozeniny a dostala k nim přinejmenšim ránu do toho jejího už tak dost hnusnýho a rozpláclýho ksichtu!!! Fuj, nenávidim jí!!!!! -
Nostalgie... :-)
Tak...! Tvoje narozeniny před chvílí zkončily (ale ty určitě ještě oslavuješ... ;-), a já ti chci ještě jednou popřát a říct, jak je skvělý, co všechno jsi už dokázala!! Pamatuju si ještě tu malou patnáctiletou holčičku, co teprve začínala...! Změnila ses! Neříkám, že k horšímu, ani že mi tvá změna nějak vadí, já si jen tak nostalgicky vzpomínám, jak jsi byla taková malá, veselá, nevinná holčička, a najednou je z tebe... žena! Jojojo, je tomu tak!!! Tak snad sis narozeniny užila! :-) -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ SEL
Všechno nejlepší Sel :-) !!!!!! -
narozky
všechno nejlepší sell -
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
Myslíš si, že když mi budeš říkat "dítě", tak mě tím jako urazíš? To je velice vtipné, to už by snad nenapadlo ani mýho osmiletýho bráchu... :-D
No, a ty tvoje osobnosti... Johnny Depp možná, ale Angelina Jolie??? Lady Gaga????? No to si snad děláš srandu! Angelina Julie je oblíbená proto, že se ukazuje nahá kde to jde, a Lady Gaga proto, že záměrně dělá "skandály", jako například že si obleče syrový maso... No to je fakt OSOBNOST! Všechny její písně jsou stejný, takže je od sebe nerozeznávám, "tanec" umí taky jenom jeden, a to za ní musí bejt aspoň deset dalších tanečníků, který ten "tanec" aspoň trochu zachráněj, a zpívat už vůbec neumí, to i Selena zpívá líp, a to jí většinou moc živý koncerty nejdou, chudince. :-( -
Všechno nejlepší Sel:-**
Přeju Selence všechno nejlepší i za pavlusqu:-** -
Re: ...
taky bojuješ za práva zvířat my se snažíme u podepisování peticí o co největší počet podpisů -
Re: vše nej
goood luck selena !!!! *4* -
Re: Re: ...
LisaMarie a Janet jste určitě jedna osoba -
Happy B-Day
Vše nejlepší Sel!!! :D