-
Re: Re: Re: omlouvám se
To by mě fakt zajímalo, kdo by se asi chtěl vydávat za někoho, jako jsi ty... !!!! -
Re: Re: selena
Tu písničku jsem slyšela už asi 1000x !!!!! :-* -
Re: Re: omlouvám se
TAK BĚŽTE OBĚ NĚKAM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: selena
TA PÍSNIČKA JE NÁDHERNÁ A KLIP TAKY. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: omlouvám se
TUTO OMLUVU JSEM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENAPSALA, NĚKDO SE ZA MĚ VYDÁVAL !!!!!! -
Takže správně předpokládám,že už víte kdo zatřepal bačkorama. -
Tu už každej slyšel :D -
Hmmm,tak co ji říkáš? -
Re: Re: omlouvám se
myslím že za to cos tady všechno napsala jenom pitomá omluva nestačí..!! -
myslím že asi každej správnej selenin fanoušek jí slyšel :D -
selena
Musíte slyšet písničku od Seleny Gomez-love you like a song! -
Re: Narozeniny
Thanks -
Re: omlouvám se
TO JE DOBŘE,ŽE SI TO POCHOPILA.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
??? :-O
-
selena
selena je najkrajsia baba ktoru som videl -
Re: Re: Re: Myslím...
Neasi :)) Selena něco dokázala, odmala měla sny, byla chudá a chtěla jednou říct: Ahoj, jsem Selena Gomez a vy sledujete Disney Channel - a svůj sen uskutečnila ;) A taky - sláva jí vůbec nestoupla do hlavy! Jí vidíš jak jde po ulici, má tenisky, mikinu a obnošený tepláky ( To dokazuje že nemusí mít každej novej modýlek ) a ne jako Gaga, kterou když vidíš jak jde po ulici tak má kostým jako sklenice a na hlavě maso! Tý už to trochu oblblo, ta sláva, nemyslíš? V čem je teda tak úžasná? Navíc ona pro nikoho nic nedělá, jen se zviditelňuje tím jak je svá a kašle na pravidla - ??? ... Ale Selena, ta je ve společnosti UNICEF, pomáhá dětem, chodí do nemocnic a taky měla a má akci Dream out loud která je mimochodem taky charita ;) Tak si o ní nejdřív neco zjisti a pak jí urážej! (Chutnáš to co si nam napsala sama ;)) Ona na svůj věk toho dokázala strašně moc.... a to už je slavná od 7-8 let a sláva na ní nijak nepůsobí - narozdíl od tý tvý legendy Gagy ;) Mě je 13 a řeknu ti, že se za to vůbec nestydím ;D jedinej kdo se tady totiž chová jako dítě, seš ty :) -
Re: Re: Myslím...
Tak za prvé: Dvaadvacet let ti není, protože takhle otravujou se svým věkem jenom děti, který už hrozně chtěj bejt dospělý! Za druhé: 13 mi není, je mi 15... To je celkem podobný. :-) (Neuvedla jsem věk proto, protože se na něj nikdo neptal...) A ano, jsem docela naštvaná, když Selenu urážíš, protože na to nemáš právo! Neznáš jí! A za třetí: Nikomu by nevadilo, když bys napsala svůj názor. I kdyby to byl názor, že jí nemáš ráda. Jako třeba: Filmy ve kterých hraje nemám ráda, jsou pro děti a jsou jednoduchý, její písničky moc neposlouchám, je to spíš taneční hudba, a ona navíc hudbu bere jenom jako zábavu, ne jako svou práci. Mám radši jiný osobnosti, ale třeba až bude starší, tak bude mít víc co nabídnout. Moc jí nemusím... Nebo tak nějak. Nevím přesně, co ti na ní vadí, ale můžeš to aspoň napsat tak, abys jí u toho neurážela, a aby to bylo srozumitelný, čitelný a pravdivý!!! S těmahle dětinskejma "argumentama" běž někam!!!! -
Re: Myslím...
Ztrapňuješ se tu. ;) Ano, jsme děti, a co? Jsem ráda dítě, mam ráda Selenu Gomez která podle tebe ''nic nedokázala'' .. a co jako? Stejně ti tu nikdo nežere, že je ti 22, je ti max. 13 let. Ano - přesně tak jak psala 30.04.1998 - jakmile je nám 18, tak neměníme názory :D Ukazuješ tu svojí neskutečnou blbost. ;) Běž si za Gagou nebo za tím, kdo podle tebe ještě ''něco dokázal'' .. Vlastně, ty už jsi u někoho kdo dokázal, že má talent bez toho, aby se chovala jako děvka, brala drogy, pila a oblíkala si na sebe bůhví co aby si jí vůbec někdo všiml. Ano je to Selena Gomez. Děkujeme že laskavě odcházíš. Sbohem. -
Re: Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!
Jo a taky ještě jednu věc...ta tvoje Gaga je taky pěkně sobecká když nemyslí na zvířata....co třeba její kostým z masa? Tím akorát uškodila Zvířátkům a organizaci pro ochranu zvířat...jestli ti něco říká PETA...taková je to hvězda a legenda!Může být na sebe hrdá, za to co dělá! Narozdíl od Seleny-ta zvířátka miluje a nikdy by jim nedokázala ublížit ♥ Dělala vůbec někdy Gaga photoshoot se zvířátkama? Jestli jo tak ho měla na hlavě a nebo z něj měla udělanej kožich co? -
Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!
Neasi :D A co že na Disney nemluví sprostě, herci z toho nedělaj skandály a dávaj tam i kreslený věci jako například Play House Disney nebo v normálním programu Phineas & Ferb? :D Nechtěj zkazit mláděž, chtěj aby naše generace nelítala v průšvihách a nebrala drogy :D No a nezviditelňujou se tím že maj trapný kostými, maso na hlavách nebo podpatky vyšší než Eifelovku :D Sorry, nevim přesně jak se to píše jsem dítě nejsem chytrá jako ty xD Prostě se tu o nic nesnaž, kromě tebe na tuhle diskuzi lezou fanoušci Sel a těm názor taky nikdo jako ty nevezme :D