Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sel.96

Re: Re: We Own The Night

Je tam úžasná, a ke všemu taky po prví na koncertu tančí <33 Johnny: Stejně jseš pořád ten samej ubožák pod více jménama ;)
  • Re: Co tohle je za zpěváky

Jsi můj člověk, máš naprostou pravdu! Ale dneska je bohužel v módě tyhle shity považovat za celebrity... Já nenávidím jí i Biebra! Oba jsou trapný jak topení na Sahaře :D :D :D
  • verik93

Re: Re: Re: CD

Nene Who says je písnička z alba When the sun goes down :))♥
  • verik93

Re: Co tohle je za zpěváky

Hej tak to si posral ty debile nebo debilko ani nevím kdo jsi...se nejdřív zaregistruj a pak mel !! Neser nás tady a vypadni odtud, nikdo není na ty tvoje kecy zvědavej demente....Jo a proč by Selena kradla tý děvce Gaga mobil? nevíš jako? si myslíš, že selena na svůj nemá nebo co? Tak to jsi fakt uplně debilní tvl !! Selena má svůj a o hodně lepší než nějaká Gaga...má jich hromadu a ještě je bude krást...ach jooo....proč ty dementi už konečně nevymřou? Ještě něco takovýho řekněš o Selence a budeš mít co dělat se mnou!Zdar!
  • Re: We Own The Night

to je tak ošklivá holka ta selena nechápu jak s ní může ten bieber chodit já bych se jí nedotknul ani koštětem!!! fuj
  • verik93

Re: We Own The Night

Hej tak to je fakt uplně hustý video ♥ Já jí tak miluju ♥ Ona při písničce Spotlight jak je oblíkláá...božééé já se zblázníím ona je tak krásnááá ♥ ☺ moc jí to slušííí pupíčkovi ♥ :)
  • stormgirl

Re: We Own The Night

Bezva! Miluju jííííííííííííííííí ííííííí!
  • stormgirl

Re: Re: Co tohle je za zpěváky

Hmm, napřed se nauč psát, a pak teprve kritizuj!!!! :-S
  • Re: Re: Re: Re: omlouvám se

ASI TAKY NĚJAKÁ PIPKA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: selena

NÁPODOBNĚ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

VYPADNI,TRAPÁKU.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Jestli se ti to nelíbí, tak to neposlouchej a nekoukejse na ni, tady nikdo neni zvědavý na ty tvoje blbýýýý keci je to ubohý a trapný takže adios :P
  • sel.96

We Own The Night

http://youtu.be/5svRaMhBpRE tohle je první video z turné! :) Můžete si poslechnout Love you like a love song nebo část spotlight <3 a taky tam Sel na chvílku tančí :) Je to úžasný, určitě se koukněte! :))
  • Co tohle je za zpěváky

Ta selena ma s tím bíbrem pořádnej záserr
    to bíbrovo kvákání se nedá poslouchat ta selena to je zase takový sele který přímo chrochtá
    Slyšel jsem jednu historku že si prej sele ukradlo mobila lady gaga
  • Re: Re: CD

Děkeji a ještě dotaz Who says bylo také vydáno jako album, nebo ne.
  • _vikiska_

Turné!

Jen bych chtěla říct, že dnes Seleně začíná její PRVNÍ turné - We Own The Night Tour! Už se opravdu těším na všechny fotky a přeju Seleně, The Scene, tančníkům i všem co se na tom podílí hodně štěstí :) <33
  • _vikiska_

Re: CD

Má opravdu tři :) První - Kiss and Tell, to jí vyšlo už v roce 2009. Druhé, A Year Without Rain, to jí vyšlo v roce 2010 a teď v červnu 2011 jí vyšlo When The Sun Goes Down :) Ale nazpívala i písničky, které jsou na různých sountracích :)
  • CD

Ahojík lidi, jaká všechna alba má selena já vím o 3, ale myslím, že jich je víc, ale nevím jak se všechny jmenujou. Děkuji
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Za dvojtečku pomlčku píšu já, protože mě štve, když ten smajlík nemá nos! A budu to tak psát dál! :-D :-) ;-)
  • stormgirl

Re: Re: Narozeniny

Vtipný, "Seleno"!! :-p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit