Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Nezapomeňte, že je to přeci jen taky člověk... !!! :-)
    I když já bych byla taky hrozně nadšená, kdyby koncertovala i po Evropě.
    Kdybych jí viděla, tak bych asi nešílela, protože bych si před ní nechtěla dělat ostudu. Ale kdybych měla potom třeba její autogram, tak bych šílela doma... :-DDD
  • 30.04.1998

Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Já jí vidět tak se počůram :D:D:D:D ♥♥♥♥ Já bych to taky nerozdejchala.... ♥♥ já bych jí obejmula ale už bych jí nikdy nechtěla pustit :((((((( :DDDDDDDDD♥♥♥♥
  • sel.96

Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Jojo já to myslela tak, jako zahrnout Evropu do turné, který má zatim jenom po americe :) Já bych to taky nerozdejchala :DD Já jenom z toho možná co řekla sem přestala dejchat - a to myslim naprosto vážně! :DDD Já bych se zbláznila, fakt že jo :DD <33
  • armenakos1

Re: Re: Re: selena a koně

stormgirl: vidím že tu máte stejně vymaštěný lidi, který nic nechápou a umí jen pomlouvat a nadávat na sel (nebo miley) :D
  • armenakos1

Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

zakomplexovaní ??!! :DDD
    to mě pobavilo :DDD
    Trapas :D
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

:DDDD :DDDDD hele jaktože se o mě tady baví a já o tom nevím... no rychle musím někomu vynadat za jeho vlastní názor :DDD :DDDD :DDDD
  • verik93

Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Já si myslím že Sel už v Německu byla :) V jednom rozhovoru říkala, že když se baví s němcem, tak jí to připadá jako by byl 'naštvanej' (i když mluví mile):D chápeš ne...hrubej jazyk :))a taky se zmiňovala o Německu, ale to už je tak 3 měsíce zpátky :)
    Ale asi bych se po*rala...kdyby měla přijet do Česka...to bych nikdy nerozdejchala...hráblo by mi, asi bych se pomátla :D určitě bych nebyla jako ostatní, že bych na ní jenom čuměla a nechala jí jen tak jít...asi bych omdlela :D já bych jí chtěla tak obejmout a říct jí jak moc jí mám ráda ♥ ach jooo proč žiju v týhle prdeli jak je Česko?:D néééé
  • sel.96

Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Sel možná taky přijede do česka <3 včera měla live chat a tam se jí zeptali jestli pojede do evropy např. do německa nebo český republiky, a ona sice řekla že neví ale zmínily se vůbec o česku!! :)) <3
  • selly-libu

Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Všichni fanoušci Justina no úžasná zpráva koncem srpna by měl přijet do čech do naššeho hlavní ho města... Jasně že do Prahy a prý tam bude i Ben z československé superstar ted přesně nevím proč tam Justin jede prej nejaka premiéra ... Ted jsem to slyšela v radiu ...Zjistím toho víc a napišu Vám ... *4*
  • Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

JO A MIMOCHODEM RIO: JÁ NIKOMU ZA JEHO NÁZOR NENADÁVÁM A JEDNOU KAŽDÝ ZMIZÍ :D I TY :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

ANO,OBA TI ODPOUŠTÍME. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: Selena a Justin

DÍKY ZA POCHVALU. TA POTĚŠÍ PO TĚCH NADÁVKÁCH. JÁ SI ZAS MYSLÍM,ŽE SUPER JE STORMGIRL A ARMENAKOS :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Ten s tudma nikdy nezmizí, to samí armenakos ;) Víš oni si totiž myslí, jak MOC jsou drsní, když každýmu nadávaj za jeho vlastní názor. Zakomplexovaní až moc..
  • Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Pardon,já jen že jsem se nepobavila už dlouho.Tak,...odpuštěno?(to pardon patřilo Divočákovi a Sel.)
  • stormgirl

Re: Re: selena a koně

Ona je nenabarvila... (Směšná představa, jak Selena natírá koně růžovou barvou!!!!) :-D
  • stormgirl

Re: Selena a Justin

Selena a Nick nikdy nebyli pár!
  • stormgirl

Re: Re: Selena a Justin

Super, to bylo vtipný! Konečně jsem se mohla na týhle diskusi taky jednou zasmát, po tom dohadování s Janet. Ať si každý říká co chce, ale já myslím, že DIVOČÁK je super! Jen tak dál! :-* :-D
  • verik93

Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK -> tvl ty uš mě sereš !! :D kdo jsi hej?....jestli jsi obojetník tak hledej jinou kategorii, než jsou OSOBNOSTI.CZ :D buď tak laskav (laskava) :D
  • Re: SELENA A DIVOČÁK

NO PRÁVĚ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • armenakos1

Re: SELENA A DIVOČÁK

Eli: tak sklapni a nekomentuj to :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit