Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

sel je moje nejnejnejnejnej zpěvačka sice jen 1rok ale jsem do ni zblázněná asi bych omdlela a kdybych měla její autogram asi bych se picla
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: áá <3

Taky jí mám ráda pořád stejně hodně!!! :-* Myslím si, že to nijak nepřehání, a to je na ní skvělý!! Viděla jsem jí poprvé v Kouzelnících, a hned jsem si jí tam oblíbila! (Ale nemůžu říct, že i kdyby chodila nahá, tak bych jí měla ráda pořád stejně, jako psala Sel.96, protože už by to prostě nebyla ona!!!) :-)
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: Re: áá <3

přesně :) Já jí poprví viděla v kouzelnících :D Ze začátku sem jí takhle nemilovala, ale poslední dva roky sem jí začala úplně milovat :D <3 I kdyby chodila nahá, tak to pořád bude naše zlatíčko.. <3 Sel je úžasná a milá - a to se podle mě nikdy nezmění <3
  • verik93

Re: Re: Re: Re: áá <3

Já v Selence nevidím žádný rozdíl :) Mě se zdá pořád stejně tak krásná a úžasná jako v tu dobu, kdy jsem zjistila kdo vlastně je (úžasnej človíček) ♥ Nedělám v ní rozdíly jako jestli je lepší teď a nebo předtím byla..Já jsem opravdovej fanoušek, a ti na ní vidí jenom to nejlepší a nehledají na ní žádný chyby (ona ani žádný nemá) je prostě úžasná sama o sobě, tak jako v ten první den co jsem jí uviděla ve filmu Princess Protection Program :)♥ Nikdy na ten okamžik nezapomenu, ten mi změnil život ♥
  • Re: Re: Re: Re: Re: áá <3

MĚ SE LÍBÍ,KDYŽ JE ODVÁŽNĚJŠÍ. NESMÍ TO ALE PŘEHNAT,TAK JAKO JINÉ CELEBRITY. TO U SELENY ALE PODLE MĚ NEHROZÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • máš komplex?:D

Armenakos: měl by ses stydět, když jsi zakomplexovanej :''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
  • sel.96

Re: Re: Re: Re: áá <3

Tak nemůýe bejt napořád jako 15ti letá ;) Prostě už jí je 19 no .. Lepší než kdyby se začala chovat jako Miley - ta už byla jiná snad v 16 ..
  • stormgirl

Re: Re: Re: áá <3

Zdá se mi jiná. Jakoby "odvážnější". Nikdy dřív by si na pláži na veřejnosti nerozepnula plavky, nikdy předtím nezpívala po nočních klubech, nikdy před tím nefotila fotky typu: http://www.hiddengarments.cn/wp-con tent/uploads/2011/07/selena-gomez-m exico-elle-2011-778x1024.jpg
    I klip k písni Love You Like A Love Song není jako od ní. Jakoby se prostě snažila být co nejdřív dospělá...
  • sel.96

Re: Re: áá <3

Mě se zdá lepší teď, obvzlášť na koncertech <3 Ale mě se nezdá jiná .. V čem myslíš? V oblíkání? Podle mě se tak oblíká protože je léto, chovánim je přece ppořád stejná, milá holka jako byla vždycky ;)
  • stormgirl

Re: áá <3

Pěkný, pěkný! Ale já si prostě nemůžu pomoct - mám mnohem radši tu starou Selenu. S tím starým stylem. Starýma písničkama... :-(
    Ale i tak jí pořád miluju!!! :-*
  • sel.96

áá <3

Tohle video prostě musí vidět každej <3 je to video z tour - mix písniček Britney Spears, ke všemu v celkem dobrý kvalitě i s dobrym zvukem! <33 Fakt to video i celý vystoupení k tomu miluju <33 Sel je tam úžasná :)) http://youtu.be/SUzPNo-3Z18
  • stormgirl

Re: Re: !!!

Správně, to je nejdůležitější!!! ;-)
  • verik93

Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

No to máš Maky pravdu :)♥ Moje slova...♥♥
  • 30.04.1998

Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

no jenže to si neuděláš ostudu protože Selenka by byla ráda že má takový skvělý fanoušky víš :) já bych nevydržela nešílet ♥ já bych se tam fakt snad počůrala xD Prostě ona je moje droga a láska a já jsem nehoráznej fanatik ♥
  • Re: !!!

TO SI NAPSALA MOC HEZKY. JÁ NA TY URÁŽKY KAŠLU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Co tohle je za zpěváky

Adios?!Spíš adios šest kartágenců
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

:DDD :DDD
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: selena a koně

Přesně tak. Nemají co jinýho na práci, tak pruděj na diskusích... :-S
  • stormgirl

!!!

DIVOČÁK: Neber si ty urážky osobně, oni jenom nemůžou překousnout, že máš vlastní styl, a oni nemaj ani na to, aby si nějakej vlastní vymysleli... ;-)
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

No, když už jsi "zakomplexovanej"... :-DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit