Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SELENA A DIVOČÁK

To bylo fakt dobrý!Bože to je ujetý SELENA a DIVOČÁK.Ale na tomhle podivném světě je dnes už možné cokoliv.
  • Re: Selena a Justin

SELENA S DIVOČÁKEM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

Re: Selena a Justin

Sel s Justinem <33
  • Selena a Justin

Líbí se Vám Selena s Justinem?? nebo víc Selena s Nickem?? Pokud chcete vědět více o Sel, klikněte na: selenaweb-fan.blog.cz
  • verik93

Re: selena a koně

Ty jsi fakt jeblá hej ! Ona by něco takovýho neudělala, ona zvířátka miluje ♥
    kdo taky řekl, že toho koně nabarvila ona? to nikdo neřekl...:) takže pohov :)
  • sel.96

Re: selena a koně

Ježiš .. Ona nikoho netýrá! Všichni jí nadávaj jenom proto, že je slavná! Kdybych nabarvila koně já, tak si toho nikdo nevšimne. Ke všemu - ty koně do toho videa nedali. A Sel je nechtěla mít nabarvený ale až graficky upravený, takže za to pořád nenadávejte Sel ..
  • selena a koně

víte že ona týrá koně měli by ji zato dat pokutu psali nabarvila je na růžovo jen kvůli videoklipu ja bych se radši vyprdla na na ten videoklip :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
  • Vzkaz

Janet jestli je ti opravdu 22 jak říkáš tak se máš za co stydět holka.Jak to vypadá máme víc rozumu než ty.
  • Neurážej Selenu!

Janet tady říká že se chováme dětinsky ale opak je pravdou.Žádný dospělí člověk se zdravím rozumem by se takle nechoval a neurážel by celebryty po internetu.A svůj vlastní názor se dá vyjádřit i jinak než nadávat tady Seleně!Když jí ani doopravdy osobně nezná.
  • Re: Re: Jen správa

TAKY SOUHLASÍM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

Re: Jen správa

Moje řeč! Kdyby měli lidi psát pod každýho, koho nemají rádi, tak by za chvíli byli plný diskuse jenom nadávek a urážek!!!!
  • verik93

Re: Re: We Own The Night

Drž hubu!! ty jsi tu jedinej ošklivej...ani tu nemáš radši fotku...páč tahle stránka nedovolí nahrát ten tvůj ksicht!! a neurážej tady tu nejkrásnější holku na světě (včetně Demi) ♥ takže peace a zdar!
  • selly-libu

Bud te normlaní !

Hnusné poznámky si nechte pro sebe ano nikoho to tu nezajíma to ´je za 1. a za 2. když chcete kritizovat zpěváky a herce tak za nima jedte a řeknete jim to pač když to píše te se zbytečně je tu hodně vzkatů ! a za 3. Bud te proboha normalní ! Děkuji =) *4*
  • Jen správa

Jen takoví malí vzkaz pro všechny provokatéry: Jestli někdo něco má roti Seleně Gomez může si to nechat pro sebe nikoho to tu nezajímá a jen strácíte čes! Já jsi myslím že ten kdo sem píše něco hrozného buď nemá mozek a nebo je to absolutní mental!!!!!! Já třeba taky nemám ráda nějaký zpěváky ale nic nikam nepíšu, protože jsem zdravá narozdíl od ostatních!!!!!
  • Re: Re: We Own The Night

Hele tohle o ní neříkej jesli máš nějaký poznamky nech si je pro sebe nikoho tu nezajmají a to Biebra miluješ nebi co že je to podle tebe chudák a navíc není ale má se !!!!!!!
  • Re: Co tohle je za zpěváky

jezis zalez.nikoho tvoje pitomé názory nezajímájí a jestli chces pomlouvat tak nekde jinde ne mezi Seleniýma fanouskama!dyt stacilo jenom rict ze se ti nelibi nemusis hned nadavat!!!
  • verik93

Re: Re: Co tohle je za zpěváky

Ááááá hele...kdopak to zase leze mezi dětičky? Ty jsi fakt průhledná až to není možný...si jako myslíš že věříme že jsi ten předchozí koment s tím 'sele a bíbr' nenapsala ty? - ještě jak je tam opět zmíněná ta tvoje Gaga vole? Jasně že sis to napsala, aby sis to pak mohla okomentovat a byla si tu zase za Xenu vole!! Aby si se z toho NEPOGAGALA !!Už mě sereš jak sem furt lezeš, i když tvrdíš jak je tohle dětinská celebrita! ty jsi fakt jak by řekl američan 'sick retard' ty nejsi možná!! Já nevím kdo je tady víc trapnej....ty jsi zase trapná jak KLIMATIZACE NA SIBIŘI!
  • 30.04.1998

Ty si taková pí*a hej!!! Co sem furt komentuješ???? !! Hraješ si že je ti 22, pak seš zase nějakej Johnny a myslíš si že jsi borka když tady na Selenku nadáváš???????? TO TY JSI JEDEN VELKEJ SHIT A TY TVÝ UBOHÝ CELEBS TAKY , PI*DO =DDD hej fanoušci Sel, tahle holka mě už dost jebe jako :DDDD xDDD TY JSI TRAPNÁ JAK PONOŽKY V SANDÁLÍCH .... Pro to nic jinýho neexistuje :D omg ta holka má v hlavě velký prázdno... :D Neurážej tady Selenku tvl protože nám změnila styl, pohled na svět a některým i život a ne jako tobě Gaga ipod :))
  • stormgirl

Provokatére, Johnny či Janet: DEJ UŽ SAFRA POKOJ! Stejně všichni víme, že jsi pořád ten samej blbec! Až se zaregistruješ, tak pak teprve ti uvěříme, že je vás, co jí nenávidíte víc! Ale já vím, že ty se na to nezmůžeš! Ty se umíš tak akorát podepisovat za někoho jinýho... že se nestydíš!!! :-S
    Selena je skvělá, a s Justinem chodit může, když chce! Nějaká trapka co umí akorát nadávat to nijak neovlivní!!! Náhodou jim to spolu sluší, a Seleně to přeju, když je šťastná!!! :-*
  • stormgirl

Re: Re: Re: We Own The Night

Přesně tak, jsi v tom sama, tak musíš dělat, že je vás víc, abys nebyla za trapku. Ale ať se budeš jmenovat jakkoliv, my tě poznáme! Jsi pořád ta stejná blbá Janet! :-S Že tě to baví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit