-
Kvása
No tak toto! To som nečakala ten film bol úžasný *14* *14* *14* *14* *14* teším sa ke&ď ho budem pozerať aj o 19:00 *3* *3* *3* -
-
Re: Kvása
Že? Byl uplně boží a některý scény byly fakt dojemný, jsem brečela *14* *3* -
-
Re: Re: Kvása
Né asi xD Byl krásnej *3* Super herci tam byli jako *14* -
-
Re: Re: Re: Kvása
mno tk jako eště aby nebyl užasnej když tm hraje Selenka xD *14*
-
-
-
-
lidi jak se jmenu je česky tenhle film se sel nikde ho nemaj :'( Trailer zde http://www.youtube.com/watch?v=fFs7LirmHNo
-
-
Tohle není seleny film :) To jenom nějaký fanoušek udělal sestřih různých filmů, stejně tak jako tam dal princezny, kde selly hrála ♥
-
Apište na pajda.pajka@seznam.cz
-
-
http://starstyle-love.blog.cz/ *14* *14*
-
co to je za jmeno alex runci takove blbe jmeno tama kuraš
ale stejne justin bieber je muj kluk protože ja sem si ho zabrala haha *14* *14* *14* *14* *15* *15* *3* *3* -
-
ty sis nevzala jako první justina je pro všechny a stejně si ho první našla selena. ha *16*
-
-
ja sem ivanna bagova a sem zpěvačka slavna popova a vy jste co prasata takovi napřiklad *12**12**12**12* a je vas takhle moc a to je CEA violettaleon a breed jo jste mam novej hit
-
Do 5 a ty?
-
-
Do 6.!
-
-
Ahojky
Ahojky tak co jak si užíváte svátky?? *3* -
-
Re: Ahojky
Já dobře, konečně volno *14* a co ty? -
-
Re: Re: Ahojky
jáá taky dobře.. *4*
-
-
Re: Ahojky
Čauky jsem faninka Vanessy Hudgens *14* *14* *14* *14* *14* a Selinky *14* *14* *14* *14* můžu se k vám přidat?Píšu aj u Vanessky na dizkusi takže můžu tu bejt s váma?? *4* kdyžtak si mě přidejte do přátel*3* *14* -
-
Re: Re: Ahojky
Už jsem si tě přidala...SELENKA IS BEST!!! *4*
-
-
-
violettaleon je mimo hlavu a CEA je ještě vic CEA je pitoma ja mam hity ja my dancing a my own vy co hit mate ja jsem zpěvačka ne ty CEA copak jsi lady gaga
-
Klaro maš hezky jmeno ja jsem kristina a tam ta holka je karolina viš jak jse jmenuje ta holka ktera dělala že je ivanna bagova jmenuje jse,amalie julkova
-
-
Já nejsem Klára ale bála jsem se že vymyslí divnou přezdívku tak jsem napsala falešný jméno!!
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám! *4*