-
:)
Dodatečně všechno nejlepší Sely :) :-* -
-
Re: :)
Všechno nejlepššíí Selly,Happy Bhirtday. Selena Selena Selena *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
je strašne super najvic v novej pisničke love you like love song.Je proste talentovana je skvela *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1*
-
-
nova pisnička????vždyt už stara ted je nova Hit the lights *3*
-
-
s kontroluj si to klaro slaro.ja tam nic nevidim ale muj bracha jo.vimyslela jsem vam přezdivky.klara slara kristina pi_ina klara pára kristina vristina *7* *7* *6* *6*
-
-
ZZZkontroluj snad!!! Jó a to víš šesťačka jako já je chytrá neřekne ti pravé jméno ale já napsala to co mě jako první napadlo!!!! *1* *1* *1*
-
-
ja jsem veronička je mi 7 let ja jsem uplny ubozaček erllenku nebo kdo koliv dejte mi pusinku v patek jsem utíkala do školy a spadl jsem a plakala maminka mě naštěsti uklidnila ja ubozaček .
-
-
Ty si p*ča :D :D :D proč to tu píšeš? :DDDD*
-
-
hele ja to neznam protože to neexsistuje a ti leonetto ti jsi tady spusobila vic problemu než jaaa tak sklapni rozmazzlenko prolhana.
-
-
Hele ty Nebud drza ok
sice sem zpusobila a problem alé nedoruzumením a ja se narozdíl od tebe omluuvila takže klidek a rozmalzelnea a prolhana si ty !!!
prosímtě zalez :DDD a necpí se tady nikdo tě nezval ty lhařko :DD
chovaš se jak by ti bylo 5 :DD -
Takový hrozně dětský slova jak kdyby ti bylo pět!!! *1* *1*
Rozmazlenko prolhana!! :DDDDDDDD XD XD XD *1* -
-
violettaleon to alé nebylo na tebe co sem naspsala alé na pet shop :DD *1*
-
Anti ma pravdu to jse tě mame bat už jse bojim aaaaaaaaaaa ja umžu *1**1**1**1* jsi fakt ditě je ti jeden měsic.
-
-
TO jeśem já ViolettaLeon ale nějak mi blbne počítač!
-
-
To chapu mě taky blbne tak do jaky třidy chodiš?
-
-
Do 6. a to je na gymplu Prima A
-
-
-
-
-
-
.....
Miluju Princess Protection Program......hey je to lepsi nez moderni popelka 2......a to s tim krkanim....nema chybu *15* -
-
Re: .....
pls nevíte někdo kdy budou dávat ten film na jetixu?? jakej den v kolik?? díky -
-
Re: Re: .....
JJ budou to dávat na Jetixu.myslím PPP teda vlastně ne na Jetixu ale na Disney Channelu. 19.září v 17.30 a 20.září v 8.00 *3* -
-
Re: Re: Re: .....
dík...a ten disney channel to je samostatnej program nebo to je součást toho jetixu?? -
-
Re: Re: Re: Re: .....
podle toho co sem četla na netu tak už jetix vůůbec nebude ale bude ten disney chanel, ale budeš tam mít stejné programy jako na jetixu jenom pár jich asi vypadne.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
Mno to je super........
-
-
-
-
-
Re: .....
Jj já to taky úplně zbožňuju, taky si myslím že je to ještě lepší než Moderní Popelka 2 :D :)
-
-
jdi už někam ty debile
zapadni do zadku...a vypadni z týhle diskuse ty sračko která neumí nic jinýho než pomlouvat di už do pííííí** -
-
Re: jdi už někam ty debile
je ty neumis napsat ani piiiiici ses uboha *15* *15* -
-
Re: Re: jdi už někam ty debile
no nechci bejt sprostej debil jako jsi ty víš takhle to píšou normální lidi se slušnym chovánim ale to ty nikdy nemůžeš pochopit... *15* *15* tak už se seber a vypadni z naší diskusky -
-
Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
jo du a jen proto ze me to tu neba tak bye picko *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
Bojíš se viď proto už jdeš ale to je dobře alespoň bude klid... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
*15* *15* *15* jdi a nevrať se jinak by ti vážně moje pěst mohla přilétnout na tvůj škaredý ksichtík *15* *15* *15* *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Sel
neřekla bych že Selence bude za 3 a půl dne 18 -
♥
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Selena je nejj *14* *14* *14* -
Přejmenovala jsem si přetim jmeno protože jsem ivanna bagova ukrajinka