-
nikdo z vas neni pč jenom leonetta a NATTY vy jste pč
-
má styl,je krásna,užasně zpíva,ale nechapu proč chodí s bieberem bieber je moc dětinský budeme jenom 18 a seleně 20.
-
-
no a co!! v lásce na věku nezáleží!! oni se prostě do sebe zamilovali!! nechte je na pokoji!! *16*
-
-
Happy Birthday Selena *3*
-
jé
Selen má novú fotku a je skvelá *14* -
*Oprava
*DOPISY -
je to moje segra starši ja jsem Eliška ona Marie tak se do mně nenavažuj fifleno ružova jinak dostaneš o de mně i od segry Marií
-
-
Tvoje sestra to být nemůže, protože nemá žádný sourozence. Já ji znám už 13 let a nikdy se o ničem takovým nezmínila. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
JA ji zase znám 6let a nikdy sem neslyšela o tom ze by mela bratra nebo sestru. *10* *16* *10* *16*
-
-
To neznamená, že když jste o tom neslyšeli, že nemusí mít sourozence.
-
-
-
-
Selence je 20let ne 19.Myslím!
krystal mek krásná
Není ti to jedno Selenku mám rada a přeji to nejlepší a nemusím Justina ale jestly se mají rady tak poč ne :) *12* -
-
Seleně je 19.
-
-
2500 fanoušků!
Páni, Sel už má přesně 2500 fanoušků! Teda aspoň v tuto chvíli :D Už jen dalších 2500 a je jich 5000 :D Je to úžasné *14* -
♥♥
*14* Podle Mě Je Selena Lepší Než Miley *14* -
-
Re: ♥♥
no jo omnoho lepší než miley ja mam selenu moc ráda a to se neymneni *4*
*15* *3* *14* *13* *1* *8* *14* *5* -
-
Re: Re: ♥♥
joo *14*
-
-
Re: ♥♥
Taky si Myslím!! *14*
-
-
KiKi-Na
Co dokázala? Nic -
-
Re: KiKi-Na
hmm Nic? Ty si snad v Hollywoodu jednou z nej star? *1* Selena je tak napr nejlepe se oblekajicí star pod 3O v USA pak taky natočila užasny serialky a supr filmik Moderní popelka 2 práve nahrava svoje debutové album porád si myslíš zhe nic nedokazala? *8* Tak too ní nic nevíš *1*
-