Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikdo z vas neni pč jenom leonetta a NATTY vy jste pč
  • má styl,je krásna,užasně zpíva,ale nechapu proč chodí s bieberem bieber je moc dětinský budeme jenom 18 a seleně 20.
    • no a co!! v lásce na věku nezáleží!! oni se prostě do sebe zamilovali!! nechte je na pokoji!! *16*
  • Happy Birthday Selena *3*
  • deminka2

Selen má novú fotku a je skvelá *14*
  • *Oprava

*DOPISY
  • je to moje segra starši ja jsem Eliška ona Marie tak se do mně nenavažuj fifleno ružova jinak dostaneš o de mně i od segry Marií
    • Tvoje sestra to být nemůže, protože nemá žádný sourozence. Já ji znám už 13 let a nikdy se o ničem takovým nezmínila. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • JA ji zase znám 6let a nikdy sem neslyšela o tom ze by mela bratra nebo sestru. *10* *16* *10* *16*
        • To neznamená, že když jste o tom neslyšeli, že nemusí mít sourozence.
  • Selence je 20let ne 19.Myslím!

krystal mek krásná
    Není ti to jedno Selenku mám rada a přeji to nejlepší a nemusím Justina ale jestly se mají rady tak poč ne :) *12*
    • Selenator
      Seleně je 19.
  • _vikiska_

2500 fanoušků!

Páni, Sel už má přesně 2500 fanoušků! Teda aspoň v tuto chvíli :D Už jen dalších 2500 a je jich 5000 :D Je to úžasné *14*
  • kristynajackson

♥♥

*14* Podle Mě Je Selena Lepší Než Miley *14*
    • Re: ♥♥

no jo omnoho lepší než miley ja mam selenu moc ráda a to se neymneni *4*
      *15* *3* *14* *13* *1* *8* *14* *5*
    • kristynajackson

Re: ♥♥

Taky si Myslím!! *14*
  • kiki.nnka

KiKi-Na

Co dokázala? Nic
    • pavlusqa

Re: KiKi-Na

hmm Nic? Ty si snad v Hollywoodu jednou z nej star? *1* Selena je tak napr nejlepe se oblekajicí star pod 3O v USA pak taky natočila užasny serialky a supr filmik Moderní popelka 2 práve nahrava svoje debutové album porád si myslíš zhe nic nedokazala? *8* Tak too ní nic nevíš *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit