Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikiss11

Ajojky!!!

Ahojky, jak se máte??? A co Vánoce??? U mě celkem fajny.....!!!! Zrovna si stahuju obrázky Selenky!!!! Ona je prostě úžasná!!! *14* *14* Mám ji moooooc ráda!!! *14* *14*

Ona je mooooc krásná!!! *14* *14*
    I

L
    O
    V
    E

S
    E
    L
    E
    N
    K
    A!!!!!!!!!!!!!!! JE best!!!!

*14* *14* *14* *14* *14*
    • vanessa21

Re: Ajojky!!!

sohlasím *3* *1*
    • selenka.1

ahojky já sem suprově a souhlasim s Vikiskou Vánoce jsou Nej..SELENA IS BEST!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • _vikiska_

Ahojky, já se mám skvěle, Vánoce nejlepší dn v roce prostě, jako vždycky :D Jinak souhlasím, I love Selly too *14*
      • britney-selena

Re: Re: Ajojky!!!

Souhlasím s Vikiskou. *3*
      • kikiss11

Re: Re: Ajojky!!!

jj I LOVE SEL!!! *14* *14* *14* *14*
  • jj

tell mo something ja super
    • Re: jj

pardon tell me something
      • ancesel

Re: Re: jj

né asi a pak ještě more, naturaly, as a blonde pstě všecky nebudu je tady vypisovat *1*
        • kikiss11

Re: Re: Re: jj

♥Prostě mám jedinej názor na Seleniny písničky:♥D♥O♥K♥O♥N♥A ♥L♥O♥S♥T♥!!!!!!!=)♥
  • sel.96

:D

Tak nějaký téma *1* *1* Jakej máte názor na Velikonoce? *15* Mě osobně moc nezajímaj *15*
    • armenakos1

Re: :D

tě přijdu vypleskat *15* *15*
      • sel.96

Re: Re: :D

si věříš *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: :D

JÁ UŽ VYMRSKAL SELENU. *14* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: :D

Divočáku, kroť to!!!!! Nechápu, proč mluvíte o Velikonocích, když Selena je mnohem zajímavější!!!!!! *14* *14* *9*
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: :D

Tak to je vše v naprostém pořádku!!! *1* *15* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D

ALE JÁ JSEM PŘECE NĚŽNÝ.NEBOJ,SELENA JE V POŘÁDKU. *1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Aby to krotil s tím vymrskáním, aby Seleně neublížil!!! *9* *1* *15* *5*
            • armenakos1

já bych to ani jinak neřekl *15* *15*

NO PRÁVĚ. TAKY JSEM TO MOHL ŘÍCT I JINAK. *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

stormgirl: co má Divočák krotit ??? akorát řekl že Selenu vymrskal... *15*
            • armenakos1

jo počky já si říkám proč je mi to nějaký divný..vy máte zvyk na velikonoce se polívat vodou viď ??? *15* *15*

TO ANI NEVÍŠ,JAK MOC SE UŽ KROTÍM. *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

*9*
            • hanna_mariin

ja neznasam velkonocny pondelok, lebo som furt mokra. Dnes prisli piati spoluziaci a cela kupelka a chodba bola paradne mokra a samozrejme ja som bola este mokrejsia. Ale sranda bola
  • podle mne je selena jenot.X ENA JE LEPSI A jestli rekbne se miůes cyrus miley cyrus miley cyrus miley cyrus ach miley cyrus!!! *14* *14* *14*
  • no viš co violettaleon ja budu mit hit a ty neneeeeeeeee*1**1**1* seš važně vtipna važně fakticky si misliš že na mě maš.a CEA ti si sama prase
  • ViolettaLeon
    Hele prostě nám řekni řekni že nejsi nějaká hvězda ale normální člověk my už na tebe nebudem naštvaný!!! Teda alespoň já né!!! Myslím si i přes to všechno cos o mně napsala že jsi fajn holka!!! A chci se ti omluvit za to vše co jsem o tobě napsala *3* *3*
  • hello Will you come to me I do not want to beat live in Světlá I'll wait on weekend to náměszí to 16:00 Please arrive ok thank you
  • piskot256

My blogíííís ;-)

Ahoj mrněte na můůůj blogíís jsou tam i smíňky o Seleně tak mrněte ;-)
    • selenka.1

Re: My blogíííís ;-)

jdu se podívat *3*
      • selenka.1

Re: Re: My blogíííís ;-)

fakt pěknej blog.. *4*
  • Hi my fans I Selena Gomez much I love you but I'm happy to have got to this page
    • Hi liar, Sel about osobnostech.cz knows nothing. :)
      Tak nelži prosím. Je to chabé ;)
    • bella.nisethorne
      Ne, neni :)!
    • :DDD musím se smát .. bože co by tu dělala selena :D je to vtipné ale dobrý pokus .. každopádně like .. Selenu mám ráda
  • KUK

CO TO TAM MÁTE? SOUTĚŽ KDO NATUKÁ VÍC KSICHTÍKŮ? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit