-
*4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *2* *15* *3* mne se jeji sel hlas strašně líbí *3* *1* *2* *2* *2* *2*
-
Takze Sel neni Slepice .JeVýborná Spevacka cim Nerikam ze nemuzete mit svuj názor.JÁ treba nesnásim Miley Cirus a to je moje vec.Tak cau *4* *4* *4* *4* *4*
-
je super . ma skvely hlášky v kouzelnikach z waverly *2* *2* *2* *1* *1* *1* *15* *15* *3* *4* *4* *4* *15*
-
-
Souhlas!!!! *1*
-
-
ona měla vztah s Taylor to je nesmysl
-
-
asi tak...
-
-
Lidi, víte o tom, že Selena Gomez (19) má úžasné srdce? Nejen že nádherně: tančí, zpívá a hraje, ale taky navštívila v nemocnici smrtelně nemocnou holčičku jménem Hana (13), která brzo umře. SELENA je tak hodná !!! Tvoje fanynka ViVi mám Tě ráda Sel *14* *14* *14*
-
SELENA
TO JE FAJN,ŽE SE SELENA DRŽÍ POŘÁD NA DRUHÉM MÍSTĚ. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SELENA
Ááá..super.. *14*
-
-
SELENA
SELENO,VYSTRČ MILEY CYRUS ZE ZLATÉHO TRŮNU. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SELENA
Srry že jsem se vymazala s fanklubu..ale už Selenu nemám ráda..ale neznamená to že mám ráda Mileynu to upa nenávidím!Protože nemám ráda Disney Girl! *9* -
-
Re: Re: SELENA
ŠKODA. KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR. MILEY JE HROZNÁ,TO JE PRAVDA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
jen se furt dohadujete kdo je lepší
můj názor) já si myslím že to co tu píšete o miley a demi tak by to selenu naštvalo prtž oni 3 jsou kámošky a každej je v něčem dobrej a oni jsi nemaj co vyčítat prtž všichni 3 jsou ůžasný já mám ráda všechny 3 a spoustů dlaších celebryt a né že se zabouchnu jen do jedný to by musela být blázen -
-
Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší
KAŽDÝ JE BLÁZEN DO NĚKOHO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší
dobře ty .seš frajer *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší
no ale to neznamená že se budou hádat kvuli disney girls chápeš
-
-
-
-
-
-
:P
to kto napísal do novinek, že Justin & Sel mali spolu sex? :P to nie je pravda ! -
-
Re: :P
Nevím... Někdo hodně pomatenej!!! :-S :-D
-
-
Sel
Mám jí moooc ráda :) Je úžasná a moc hezoučká.A její písnička Naturally se fakt povedla!!!=O) ♪♫♫♫♪♫♪♫ -
Je hezká škoda že jsou skoro všechny clebrity z Ameriky ale to nevadí :) Vadí mi nejvíc na ní že chce chodit furt s Justinem nebo ještě chodí nevím. *16* *16* *16* Je to hrozný . Četla jsem v Bravičku že se kvůli Justinovi opila protože se rozešli ona bez něho nemůže žít nevím jak sním někdo chodil ty celebrity . Ale jinak je docela pěknej docela dobře zpívá ale jinak nic a ještě jsem taky někde četla že se Justin úplně změnil!!To mě teda překvapuje !!! Škoda že není normální !! *4* *8* *9* *13* *10* *11* *12*