-
Milujem pesnicky Seleny !!!! (okrem Good for you) a mam rada aj niektore jej filmy ale nenavidim jej spravanie...
-
Selenu mám ráda *3* je skvělá herečka a zpěvačka *4*
-
Neříkek že nejsi sexy!!!!:)
-
...
Selena je moc krásná holka,má talent,je zábavná a má štěstí. Tuhle holčinu mám nejvíc ráda,ze všech těch holek v Disney. Její písničky jsou chytlavý a rytmický, ale co si budeme povídat, některý ty komentáře o tom, že na živo zpívá falešně, jsou oprávněný. Já vím že to není vůbec lehký zvládnout vystoupení, sama to znám,protože 11 let zpívám na umělecký škole a hrála jsem muzikály a tak, ale to nezvládá většina těhle mladých hvěd. Ať si zadáte Miley Cyrus,Demi Lovato,Jonas Brothers atd atd na živo, nikdo to nezazpívá světově, ale stejně jsou skvělí a děkuju jim za hudbu kterou dělají. Sice už jsem se sborem natáčela 7 CD,ale nemůže se to rovnat písničkám v profesionálních studiech, kde ty písničky dodělaj počítačem,milionkrát setříhaj a vydaj to nejlepší.Ale to je takhle u každý osobnosti která kdy po týhle zemi chodila :-) Tak se nehadejte holky ;-) nemá to cenu. Někdo má rád to a někdo tohle.Prostě buďme věrní svým idolům,ale nehaňme idoly ostatních *4* -
-
Re: ...
přesně máš pravdu *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Moc hezky jsi to napsala a musim s tebou souhlasit. *4*
-
-
-
ahooj!! selenu mám strašně ráda - je neskutečná a úžasná -> prostě the BEST! a ted ještě bude moderovat EMA 2011!! a upoutávka je skvělá! *14* *14* *14* co vy na to? asi jenom kvůli ní se na to budu díva :P :D
-
ako mohla chodit s Justinom Biebrom je to blazon *11* *12*
-
.(
Nějaký prázdno tady *15* *9* Sel je nejj! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: .(
NO JO. S TÍM ASI NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: .(
Snažím se, aby to tu bylo plnější, ale nikdo sem nechodí... *7* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: .(
ALE MY JO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: .(
To je dobře, aspoň někdo je Sel věrný...! A to je dvojvýznam!! :-p *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .(
:-p *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: .(
*15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
*8* Nechápu jak může být s Biebrem. Jinak není špatná.
-
-
Kacko musím s tebou souhlasit . jsi dobrý(á) *3* *3* *3*
-
-
jseš super jsem tvoje faninka mám tě moc ráda jsi nejlepší zpěvačka na světě mám tě moc ráda jseš krásná moc tě obdivuji chtěla bych být jako ty *14* *14*
-
-
já taky chxi být jako ona a taky ji obdivuji *1*
-
-
Dneska mi přišel konečně její podpis ze Studio Fan Mail <3
-
-
Fak to no to je úžasné Sel je super :-) a platila jsi něco za ten podpis jak to šlo leteckou poštou? :-)
-
-
Ne, neplatila, je to zadarmo :)
-
-
Jak se to dá sehnat .. ??
-
-
napíšeš si na email: selenagomez@studiofanmail.com žádost o autogram a připíšeš adresu .. :) A nesmíš zapomenout napsat že je to v česku ;) (žádost anglicky :D)
-
-
-
-