-
Sel je BEST
Sel mám ráda hlavně jako herečku,ale zpívat umí taky...např.Miley Cyrus zase zpiívá líp,ale moc se mi nelíbí jak hraje(příjde mi že až moc přehrává a ty obličeje co u toho dělá...) Sel je prostě lepší a to o hodně *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Sel je BEST
Já myslím že i Miley je BEST alee Sel mám prostě raději *14* *14* *14* souhlasíím s teboou jinak *1*
-
-
Selenator forever!! zpívej dal jsi pro mě nejlepší zpěvačka a vždy budeš pro mě nejlepší zpěvačka I love you Selena Gomez
-
Fotka
Co změnit hlavní fotku? Má už spoustu dálších, hezčích fotek... ;-) -
-
Re: Fotka
fotku jsem měnila v lednu a už to mi dalo zabrat aby ji vůbec vyměnili:) podle mě je aktuální je z PEOPLE CHOICE AWARDS :) a moc hezká,takže pokud nebudete mít nějaký racionální důvod tak to vyměnit nepujde:) -
-
Re: Re: Fotka
Ok, byl to jen návrh. A vůbec si nemyslím, že by ta fotka nebyla hezká.
;-) :-)
-
-
-
Selena je skvělá a pro ty co to neví tak s Justinem už nechodí a je to jedině dobře. Justin se choval strašně. Chudinka Selena. Ale Selena je moc pěkna a skvěle zpívá. Jem mi ji jen líto.
-
-
Souhlasím s oběma. Selena je moc hezká a zpívá skvěle, jen filmy s ní mi připadají až moc sladké. Je dobře, že už s Bieberem nechodí!
-
To je pravda. Já to říkám taky. Jsem rád že je někdo se mnou.
-
-
Nenene!
S Justinem NIKDY nechodila. S Nickem (nejspíš) taky ne, oba to totiž popřeli! A i kdyby jo, tak asi před dvěma lety. Pak chodila s Taylorem Lautnerem. Ale taky už s ním teď není. Na stránce http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/selena-gomez.htm píšou, že teď chodí s Cameronem Quisengem, ale taky nevím, co je na tom pravdy... šířej se o ní totiž hrozný pomluvy!!!!!! *13* *3* -
Selena Gomez
Selena je úžasná hrozně se mi líbí jak je sama sebou neni to žadná namyšlena celebrita .... prostě D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥O♥S -
-
Re: Selena Gomez
Máš pravdu mím snem je že jí jednou uvidim jina k vezmu žiletkua udělám řízi řízi *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Já Selenu ani nemusím, ale ani mi není nějak protivná. Myslím, že je to velmi krásná holka ať už každý říká co chce,je krásná to bez debat. Jako herečka je velmi talentovaná vůbec mi přijde z těch Disney holek nejlepší, ale jako zpěvačka je dost průměrná, přeci jen ty její koncerty zní trochu falešně a nemá hlas, aby překřičela publikum, ale její písničky jsou hezké a na playbacku se poslouchají velmi dobře. Jako osobu ji nemůžu soudit, protože ji neznám, ale z toho co jsem s ní četla a viděla nějaké rozhovory, je mi celkem sympatická. Na to, že má 20 let má vše o čem holka sní, peníze, krásu, slávu, lásku . Ať už je Justin jakýkoliv ona je s ním šťastná a to je nejdůležitější. Má 20 let určitě si ho nevezme a čekají na ni jiné lásky, ale pokud je teď šťasná není co řešit, to je asi tak vše, co jsem chtěla napsat. *3*
-
Happy birthday!!! :*
-
Happy 24th birthday Sel *3*
-
Ahoj Seli,mám tě ráda jsi krásná jenom prosím tě at se z tebe nestane to co z Miley Cyrus prosím at se to nestane!