-
Ahoj Seleno, moc ti to závidím že jsi hvězda jednou by jsem chtěla být jako ty. Moc hezky se oblíkáš, jak to děláš? Jsi fakt super jadnou by jsem tě chtěla potkat ale to se asi nestane *9* jsem tvůj největší fanda pa LEA KLEINOVÁ
-
Hodně štěstí milá Seleno,hlavně zdraví, at nahraješ hodně filmů a spoustu nových písniček.
-
nechápu jak mohla chodit z justinem biebrem ale spívá dobře mám od ní několik písniček na mobilu a to nejsem nějaká její velká faninka *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *8*
-
-
Ja jsem její docela velká fanynka. Ale máš pravdu, nechapu hak mohla chodit s J. Bieberem
-
-
Hele kdo souhlasi ze je Sel lepsi jak Miley tak palec nahoru a kdo ne at se jde vycpat.!! *1*
-
-
jo palec nahoru *1* *1*
-
-
Selena je nejlepší na světě, miluju ji a vždy budu. Ona je můj idol. A já jsem hrdá na to, že jsem Selenator. A nechápu lidi co ji nemají rádi, protože ji nejde nemilovat. *4*
-
Selenka
Ahojky Lidi,Selena Gomez je upe nejlepší celebrita ( podle méého názoru )...Je hezká,hezky zpívá a je i určitě dooost chytrá...Hézly se oblíká a Má ÚÚÚÚÚÚÚžasný písničky...ŽERU TĚ SELENKO.... *4* *4* -
ahoj lidisky ja si myslim ze je to docela good herecka i zpevacka a vazne nic proti ni nemam *4* ae zase neni moe nej...tak taky kazdej ma jinej nazor a vkus tak proc si to navzajem vycitat ne?? *1* a nemyslim ze je to namyslena pica neznam ji osobne tak ji nebudu pomlouvat za zady *3* *1* -
Nejhezci zpevacka a herecka z celeho sveta
-
Jsi skvělá zpěvačka *4* Máš nádherný písničky!!! *4* *2*
-
ahoj furt te posloucham mas skvele picnicky a hrozne te obdivuju