Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všichni !!!Selena je prostě BOŽÍ!!!!!! Mám ji fakt moc ráda *14*
    A neměla by se vracet k Justinovi ,protože měla kvůli němu samé problémy .Podle mě by si měla najít kluka ,kterého bude mít ráda.

Mám tě ráda Sel!!! *1* *15* *14* *3* *4*
  • Žádám všechny 11leté děti, aby přestali chodit na diskusy Miley Cyrus a jakkoli ji tam urážet! Dík za pozornost *4* *12*
    • Pravda
  • avrilka-aja

8.Ball.8

8.Ball.8:
    Podívej!Když tak děsně nesnášíš Selenu...Tak proč sem pořád chodíš?ÁÁÁ!Protože tě to baví,viď?Tak si užívej zábavy...Ale jsi pěkěn trapný!Chováš se jako srab...Ani pořád sem dolejzáš a urážíš Selenu!Když jí tak nesnášíš tak se předveď jaká ty si hvězda!Ale já ty něco povím...Ty jsi tak maximálně nula!!!Jsi srab a jseš neskutečně trapnej!Takže ADIOS!
    • 8.ball.8

_

Ty jsi trochu pomatená, děvče. Je někde napsaný, že to Sele nesnáším? Až najdeš jediný takový důkaz, odejdu odtuď a už se sem nikdy nevrátím, na to Ti dávám svůj slib. *5*
  • Krásná, milá a talentovaná zpěvačka, která i ve 30 bude vypadat na 15 *3*
    Mám ji moc ráda *2*
  • HAPPY birthday *3*
  • hej lidicky mate radi Selenu Gomez???? *14* *14*
    • ano
    • Ziall
      fajn písničky má
    • Ziall
      tak docela jo
    • Ahoj tak kdo ne že jo :D :D
  • armenakos1
    Tomuto blogu http://selenagomez-all.blog.cz/ se podařilo něco naprosto úžasnýho...autorka blogu vikisska vytvořila video k 20tým narozeninám Sel kde zařadila spoustu fotek a přáníček od českých a slovenský fanoušků a nejprve toto video přidala stránka oceanup.com jako gratulaci sel a poté samotná Selena toto video viděla a přidala si ho společně s děkovným komentářem na svůj facebook, twitter a samozřejmě ho zařadila do oblíbených na svůj youtube profil!! *2* *2*
    Teď se aspon Sel dozvěděla že má nějaké fanoušky tady v české a slovenské republice!!!
    SLAVTE!!! :PPPPPP :))))))
  • Mám tě ráda si moje oblíbená zpěvačka a myslím že všech ;)))) Poslouchám tě už od 4 let! Víte co vy kteří ji musíte stále buzer.vat tak si....... píp! Někdo jí rád nemá fajn ja taky nemám ráda nějaké zpěváky! Beru váš názor! Ale někteří se urážením Seleny Gomez baví! Jak neumí zpívat atd.... Chtěla bych vidět vás!!!! Nejdříve se podívejte na sebe a pak suďte ostatní! Podívejte jak se chová! Je milá dobrosrdečná! Můj názor to je! Tak ho berte! Nemám ráda Martinu Stoessel a někdo Sel ale prosím nepoužívejte na ni vulgární slova i na jiné zpěváky!!!!!!
    • To si napsala hezky. Naprosto s tebou souhlasím ve všem co si napsala. Jsem ráda, že má někdo stejný názor.
  • Ahoj Seli, jsi moje velká favoritka, do života ti přeju jen to nejlepší, ať si pořád taková jaká jsi. Tudíž úžasná, famózní, prostě nej!
    Ale něco na tom přece jenom je, nikkdo přece není dokonalý, s tím budete muset souhlasit, vlastně je mi jedno co si o mě kdo bude myslet.
    Nesouhlasím s tvým přítelem. Já Justina nemám ráda, i když já ho nemůžu moc soudit, neznám ho, ale mě se nelíbí už jenom ten zbůsob jeho hudby a věkový rozdíl mezi vámi.... Ale je to vaše věc, hlavně že jsi s ním šťastná, já jsem jenom fanynka, která toho moc nenadělá:)
  • martinateefey
    Ona je proste perfektná. Ako ju niekto môže neznášať? za to že chodila s Justinom? bože.. Pomáha Unicef a daruje dosť veľa peňazí a niektorý s vás ju nenávidíte? *3*
    • Vždyť má ten film ten novej a už netoci kouzelniky to je škoda já už ji neposloucham a ani se nekoukam na její filmy teď už je ubohá a já ji nesnáším úplně ji nenavidim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší