Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

selena vs. miley

Já myslím,že každej má jinej názor. Někomu se líbí Selena,někomu zase Miley,ale je nesmysl se pořád hádat,kdo je lepší,vy si myslíte,že to někam vede?! *8*
  • = selena

hanah je blbec a selena válí proč hanah je nafoukaná a ropucha je hezčí než ona to se rovná:
    hanah- *5*
    selena- *4*
    • Re: = selena

TAK TO JE PRDEL. *15* *15* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
    • 8.ball.8

Re: = selena

Pomatená. *5*
  • stormgirl

Pište!!!

Pište lidi! Ať je tu nějaká zábava... *1* Tak například: Klip od Who Says jsem ještě neviděla, protože mi to v "mojí zemi" nechtějí přehrát... Takže na to pořád ještě stále čekám. Otrava *9* Ale píseň už jsem slyšela mnohokrát, a je prostě úžasná, a není co dodat!!!! *14* *14* *1* *4*
    • stormgirl

Re: Pište!!!

A taky jsem zas přidala nějaký nový fotky, tak doufám, že je sem dají!!! *15* *1* *14* *14* MILUJU SEL!
      • sel.96

Re: Re: Pište!!!

až ho zase někdo přidá na youtube, a hned ho nebloknou tak sem dam odkaz *3* *14* já sem přidala jednu novou, ale tu nepřidali *9* (tu co tu mam jako obrázek)
        • stormgirl

Re: Re: Re: Pište!!!

Super! Až jsem dáš odkaz, tak hned juknu. *14* *14* Fotka je pěkná, je škoda, že jí nepřidali. Ale já jich přidala hodně, tak snad aspoň jednu přidají. *3* *3* *4*
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Pište!!!

Až SEM dáš odkaz... :-p
  • SELI JE SUPER

amoj zdravím všechny co milují selenu gomez.je užasná a nikdo se jí nevyrovná. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sel.96

Re: SELI JE SUPER

Nevyrovná! *14* *14* *14* Je dokonalá! *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: SELI JE SUPER

SELENA JE DOKONALÁ VE VŠECH SMĚRECH. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: SELI JE SUPER

Nejjjjjjjjjjjjjjjlepší na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjkrásnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjtalentovanější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjhodnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjvtipnější na světě, zkrátka je NEJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Mrkněte

Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/
  • je boži Selina Gomez i hlas je good *3* *4*
    • Nejdřív se nauč psát a potom piš tyhle věci!!! Ty bít dobrí češtin!!!
  • ahoj sell si opravdu baječna holka a jsi originalni a hezky spivaš a jsi opravdu moc moc hezka *4* *4* *4*
    • Suhlasim
  • Selena je jako jedna z velice mála celebrit taková,že vypadá pořád stejně hezky jako na začátku kariéry. Je sympatická a vypadá stále velice mladě a není hloupá(aspon zatím),aby dělala blbosti,které by jí škodily na vzhledu,tak jako je tomu u jiných celebrit. Písničky má smíšený,ale bohužel mi připadá,že ted poslední dobou spíš horší,což je škoda. Třeba už nemá důvod se tak snažit,když už je dlouho celebrita.
  • Ahoj mám tě strašně ráda krásně zpíváš a mám i časopis kde jsi ty prostě nejj. *3* *4*
  • Popcorn!!

jednou sme se tu domluvili že tu budem psát když bude Sel v časákách ok píšu to sem všichni fofrem pro popcorn má tam být rozhovor se Sel a Demi !!!! *1* *14* *14* *14* *3*
    • Re: Popcorn!!

jooo už ho mam doma a je tam dvojstránka a pak líčení podle sel a pak soutěž o dvd kouzelníci z waverly:film a pak ještě nákej další obrázek Sel *1* *14* *14* *3*
      • _vikiska_

Re: Re: Popcorn!!

To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D
        • _vikiska_

Re: Re: Re: Popcorn!!

Pardon, nechtěně jsem to odeslala 2x.
      • _vikiska_

Re: Re: Popcorn!!

To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D
        • kikiss11

Re: Re: Re: Popcorn!!

Jůůů!!!To se máš
          Já sem si ho chtěla objednat z POPRONU ale teď nemůžu:-(
          Stálo 399
          a podle rodičů je to hodně!!!
          Jenže já bych to chtěla!!!Ty bonusy musí být suprovýý!!
          Stejně je přemluvim!!! *4*
          I LOVE SELLLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14*
          • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Popcorn!!

Já jsem si to koupila za svoje peníze :)
            • kikiss11

Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn!!

Jo tak to jo!!!
              Asi se taky objetuju a vysypu kasičku:D
              I LOVE SELLLL *14* LLL *14* LLLL *14*
      • Re: Re: Popcorn!!

Wow!!!To si musím koupit!!!!! *14* *14*
    • selenka.1

Re: Popcorn!!

super *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit