-
selena vs. miley
Já myslím,že každej má jinej názor. Někomu se líbí Selena,někomu zase Miley,ale je nesmysl se pořád hádat,kdo je lepší,vy si myslíte,že to někam vede?! *8* -
= selena
hanah je blbec a selena válí proč hanah je nafoukaná a ropucha je hezčí než ona to se rovná:
hanah- *5*
selena- *4* -
-
Re: = selena
TAK TO JE PRDEL. *15* *15* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Re: = selena
Pomatená. *5*
-
-
Pište!!!
Pište lidi! Ať je tu nějaká zábava... *1* Tak například: Klip od Who Says jsem ještě neviděla, protože mi to v "mojí zemi" nechtějí přehrát... Takže na to pořád ještě stále čekám. Otrava *9* Ale píseň už jsem slyšela mnohokrát, a je prostě úžasná, a není co dodat!!!! *14* *14* *1* *4* -
-
Re: Pište!!!
A taky jsem zas přidala nějaký nový fotky, tak doufám, že je sem dají!!! *15* *1* *14* *14* MILUJU SEL! -
-
Re: Re: Pište!!!
až ho zase někdo přidá na youtube, a hned ho nebloknou tak sem dam odkaz *3* *14* já sem přidala jednu novou, ale tu nepřidali *9* (tu co tu mam jako obrázek) -
-
Re: Re: Re: Pište!!!
Super! Až jsem dáš odkaz, tak hned juknu. *14* *14* Fotka je pěkná, je škoda, že jí nepřidali. Ale já jich přidala hodně, tak snad aspoň jednu přidají. *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Pište!!!
Až SEM dáš odkaz... :-p
-
-
-
-
-
SELI JE SUPER
amoj zdravím všechny co milují selenu gomez.je užasná a nikdo se jí nevyrovná. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: SELI JE SUPER
Nevyrovná! *14* *14* *14* Je dokonalá! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: SELI JE SUPER
SELENA JE DOKONALÁ VE VŠECH SMĚRECH. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: SELI JE SUPER
Nejjjjjjjjjjjjjjjlepší na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjkrásnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjtalentovanější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjhodnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjvtipnější na světě, zkrátka je NEJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
-
-
Mrkněte
Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/ -
je boži Selina Gomez i hlas je good *3* *4*
-
-
Nejdřív se nauč psát a potom piš tyhle věci!!! Ty bít dobrí češtin!!!
-
-
ahoj sell si opravdu baječna holka a jsi originalni a hezky spivaš a jsi opravdu moc moc hezka *4* *4* *4*
-
-
Suhlasim
-
-
Selena je jako jedna z velice mála celebrit taková,že vypadá pořád stejně hezky jako na začátku kariéry. Je sympatická a vypadá stále velice mladě a není hloupá(aspon zatím),aby dělala blbosti,které by jí škodily na vzhledu,tak jako je tomu u jiných celebrit. Písničky má smíšený,ale bohužel mi připadá,že ted poslední dobou spíš horší,což je škoda. Třeba už nemá důvod se tak snažit,když už je dlouho celebrita.
-
Ahoj mám tě strašně ráda krásně zpíváš a mám i časopis kde jsi ty prostě nejj. *3* *4*
-
Popcorn!!
jednou sme se tu domluvili že tu budem psát když bude Sel v časákách ok píšu to sem všichni fofrem pro popcorn má tam být rozhovor se Sel a Demi !!!! *1* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Popcorn!!
jooo už ho mam doma a je tam dvojstránka a pak líčení podle sel a pak soutěž o dvd kouzelníci z waverly:film a pak ještě nákej další obrázek Sel *1* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Popcorn!!
To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D -
-
Re: Re: Re: Popcorn!!
Pardon, nechtěně jsem to odeslala 2x.
-
-
Re: Re: Popcorn!!
To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D -
-
Re: Re: Re: Popcorn!!
Jůůů!!!To se máš
Já sem si ho chtěla objednat z POPRONU ale teď nemůžu:-(
Stálo 399
a podle rodičů je to hodně!!!
Jenže já bych to chtěla!!!Ty bonusy musí být suprovýý!!
Stejně je přemluvim!!! *4*
I LOVE SELLLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Popcorn!!
Já jsem si to koupila za svoje peníze :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn!!
Jo tak to jo!!!
Asi se taky objetuju a vysypu kasičku:D
I LOVE SELLLL *14* LLL *14* LLLL *14*
-
-
-
-