Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • britney-selena

Narozky

Přeji Ti všechno nej k narozkám. :) *3*
  • selena gomez je dobrá spěvačka *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • No prostě ja to chapu sem rada že je konec a tvuj komentař violettaleon jsem si přečetla až do konce tak už to chapu akorat tady jse všechno změni.
  • seleno!vrat se k jusitnovi prosííííííím *14*
  • uz ti to dam ale este to nemam asi v skole dobre a potom povec katke ze mala pekne tricko ked dnes snu ides ven dobre?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hanisek89

WOW!!!PÍČA VELIKÁÁÁ

selena je pííííča selena je píííča selena je píííča selena je pííííča selena je píííča!!!!!!!!nesnáším ji fůj chce se mi z ní blít jak vidím ten její KSICHT!!!! *16* *8* *16* *8* *8* *16* *8* *8*
  • pavlusqa

SELAWARD

Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!

na www.selenagomezweb.blog.cz
  • _vikiska_

Všechno nejlepší!

Přeju Seleně všechno nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a spoustu úspěchů ♥♥ Ať má Selena ještě víc fanoušků, než teď ♥ Jinak pokud se chcete přidat, na mům blogu je dnes po celý den speciální program ;) http://selenagomez-all.blog.cz/
  • stormgirl

Fotky

Tak jsem zase přidala nějaký fotky! Na všech vypadá úžasně!!! *14* *14*
  • je fakt že se ve zpěvu zhoršila když byla mladší zpivala hezky i bez uprav ale ted má na koncertech ví playbacku než kdokoliv jinej
    • Na Biebera s playbackama nemá, ten ho má i při normálním mluvení
    • to máš pravdu fakt se zhoršila
    • ne to teda nema ..,jak clovek dospiva tak se mu meni hlas ale porad je super:D
      • souhlas *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit