Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaLeon
    Prosím CEA řekni mi pravdu já na tebe nebudu naštvaná!! Já vím že nebydlíš ve Svitavách na ulici VOJanova A nechodíš na gympl!!
  • dik za tricko a este aj mne to das dik a tes si mala skole pekne tricko
  • 12mileynka12

mas pravdu nereknu

uplne s tebou spuhlasim uz jak sem rekla chtela ji vysoupnot z hanny montany jo mas uplne pravdu chtela ji slohnou karieru miley je aji hezci a tam kde hraje selena v tom carodejnici z wawerly nebo co tam se vubec neproslavila blbka *3*
    • mrs.bajunecqa

Re: mas pravdu nereknu

ty si blbka! Choď si radši na diskuzi o Miley a piš jak je světová ale tady prostě tohle nepiš ani ji neznáš jak je dobrá. Jak pomáhá vozíčkářům a pejskům v Puerto Ricu! *13*
  • ztraceni94

...

To bylo hned jasný že to vyhraje, Stačí se na ní podivat a hned je vidět že to má v kapse...
    • piskot256

Re: ...

ježííš ty si blbeček!!
  • _vikiska_

Už stačí

Bože můj. Tím, že nadáváte na nějakou celebritu se jen ztrapňujete a nic tím neřešíte. Nechápu, proč to děláte. Nemůžete si prostě psát jen ke své OBLÍBENÉ celebritě ? *7* Když nadáváte, stejně to pak nějaký správce, např. PavlusQa smaže, tak proč ztrácíte čas ? Ještě navíc za někoho koho nemáte rádi ... ?
    • kikiss11

Re: Už stačí

Moje slova!!!!Je to fakt trapný!!!! *8* *8*
      • Re: Re: Už stačí

jj souhlasím s vámi. Já mám radši Miley než Selenu ale Sel mám taky ráda :-). No holky vůbec je neřešte oni chodijou i na diskuzi o Miley TO teprve píšou věci snažíme se je ignorivat. Vy máte aspon správce kteří se o tuhle diskuzi starají ale nám se tam o ni nestará bhoužel nikdo.
  • všechno nejlepší

*1* upe všechno nej Seleně *1*
  • nicola14

SELENKA!<3

ONA?-->Nejúžasnější člověk na světě!!!
    Prostě NÁDHERNÁ, má vynikající hlas a překrásné písničky!
    Já jí prostě žeru...upa NEJVÍÍÍÍC jí mám ráda! <3<3<3
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • stormgirl

Re: SELENKA!<3

ANOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! *1* *15* *14* *14* *3* *4*
      • Re: Re: SELENKA!<3

ANO. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • viš cooooo!!!! *10* *10* ja ti tady ukažu kdo umi vymyslet přezdivky skus mi vymyslet nějakou přezdivku jmenuju jse karolina gregorova
    • ViolettaLeon
      Né díky nechci aby jsi se zas urazila!!!
  • kaculinka2012
    blbej bieber tentokrát to zašlo až moc daleko chudáček selena jak se teď asi cejtí?
    • Ona se rozešla s nim tak POMLČ ! :P
  • pavlusqa

Oná je best

Oná je best na světe aji s Demi! Můžete si říkat co chcete stejně bude ješte hodne lidí co ji budou zbožnovat a na takovy trapky ako ste vy se brzo zapomene!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit