-
Selena Gomez
Prosím,nevíte někdo,jestli hrála Selena ve videoklipu The Jonas Brothers k jejich písni Burnin' Up? Já myslim,že jo,nebo to byla její dvojnice. *7* -
-
Re: Selena Gomez
Ano byla to Selena *4* -
-
Re: Re: Selena Gomez
Dík. *15* *5*
-
-
-
nazory
tak kazdy si mysli neco ale mas pravdu cetla sem ze v jednom casaku rekli o ashley ze ma hiv -
-
Re: nazory
To víš. Bulvárům se prostě nedá věřit! Ashley HiV rozhodně nemá a Sel Miley nikdy nepřebrala kluka páč začala s Nickem chodit když se rozešli *4* -
Re: nazory
Hele ty si fakt myslíš zhe Selena Miley chce přebrat kluka? Selena je věřící a tohle je dooost velky hrich takže to rozhodně nedeělá! S Nickem nechodila ! Mám své zdroje a to že filrtovala z Justinem si vymyslel jeden návštevník té restaurace kde byli protože za to dostal slušně zaplaceno:-) Kašli na bulvár a věr jen opravdovym faktum a svo intuici *4* -
-
Re: Re: nazory
a jaky sou to prosimtě zdroje co!?! jak mam věřit faktům když žádny nejsou...hm?? *5*
-
-
-
?
ahoj prosim kdo je jeji otec ? -
KLIP
SELENĚ DNES VYŠEL NOVÝ KLIP. *14* . MOC KRÁSNÝ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KLIP
Kde bych ho mohla najít ? *4* -
-
Re: Re: KLIP
BYL NA NĚJAKÝM BLOGU. BOHUŽEL UŽ NEVÍM NA JAKÝM. *9* ALE PAK UŽ TAM NEBYL. ASI PROTO,ŽE TO JEŠTĚ NEMĚLO VYJÍT OFICIÁLNĚ. SEL TAM MÁ RŮŽOVÉ ŠATY A CELKOVĚ JE TO ZAJÍMAVÝ KLIP,ALE BOHUŽEL SE TO TED TĚŽKO HLEDÁ,PROTOŽE OFICIÁLNĚ MÁ VYJÍT AŽ V PÁTEK. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: KLIP
ale i tak díky *3* -
Re: Re: Re: KLIP
Jéé...už se těšim až ho uvidim *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: KLIP
Já jsem ho mám na blogu,ale když ho necháš přehrát,tak se objeví něco o autorských právech. *9* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KLIP
Je tam plno triků *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: KLIP
ahojky já jsem to taky našla na jednom blogu a taky tam byly ty práva..ale stihla jsem to zkouknout a je fakt moc hezkej...ale když už je zejtra pátek mohlo by to jít spustit už dneska...
-
-
-
-
-
-
Selča
Pusinka je to k zulíbání -
-
Re: Selča
jj *1* *14* *14* *14*
-
-
Přání
Ahojky Sel,všechno nejlepší *4* -
ja jsem modelka drsňačka a rebel a už nikdy jse nebudu radit od šprta CEA tam chodi ulice vojanova fakt je doprkinga.
-
-
Jak jako radit to nedává smysl!!!
-
-
Jen tag ze srandy
Smile -
Vše nej ♥
Přeju vše nejlepší Sel ! Mám tě čím dál tím víc radši :) -
:-(
Selena už týden nepřidala žádný video na YouTube. :-( Těším se na nový!!!! *3* *4*