Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Selena Gomez

Prosím,nevíte někdo,jestli hrála Selena ve videoklipu The Jonas Brothers k jejich písni Burnin' Up? Já myslim,že jo,nebo to byla její dvojnice. *7*
    • pavlusqa

Re: Selena Gomez

Ano byla to Selena *4*
      • dianna114

Re: Re: Selena Gomez

Dík. *15* *5*
  • 12mileynka12

nazory

tak kazdy si mysli neco ale mas pravdu cetla sem ze v jednom casaku rekli o ashley ze ma hiv
    • mrs.bajunecqa

Re: nazory

To víš. Bulvárům se prostě nedá věřit! Ashley HiV rozhodně nemá a Sel Miley nikdy nepřebrala kluka páč začala s Nickem chodit když se rozešli *4*
    • Re: nazory

Hele ty si fakt myslíš zhe Selena Miley chce přebrat kluka? Selena je věřící a tohle je dooost velky hrich takže to rozhodně nedeělá! S Nickem nechodila ! Mám své zdroje a to že filrtovala z Justinem si vymyslel jeden návštevník té restaurace kde byli protože za to dostal slušně zaplaceno:-) Kašli na bulvár a věr jen opravdovym faktum a svo intuici *4*
      • destiny-hope.cyrus

Re: Re: nazory

a jaky sou to prosimtě zdroje co!?! jak mam věřit faktům když žádny nejsou...hm?? *5*
  • ?

ahoj prosim kdo je jeji otec ?
  • britney-selena

KLIP

SELENĚ DNES VYŠEL NOVÝ KLIP. *14* . MOC KRÁSNÝ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: KLIP

Kde bych ho mohla najít ? *4*
      • britney-selena

Re: Re: KLIP

BYL NA NĚJAKÝM BLOGU. BOHUŽEL UŽ NEVÍM NA JAKÝM. *9* ALE PAK UŽ TAM NEBYL. ASI PROTO,ŽE TO JEŠTĚ NEMĚLO VYJÍT OFICIÁLNĚ. SEL TAM MÁ RŮŽOVÉ ŠATY A CELKOVĚ JE TO ZAJÍMAVÝ KLIP,ALE BOHUŽEL SE TO TED TĚŽKO HLEDÁ,PROTOŽE OFICIÁLNĚ MÁ VYJÍT AŽ V PÁTEK. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • Re: Re: Re: KLIP

ale i tak díky *3*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: KLIP

Jéé...už se těšim až ho uvidim *14* *14*
          • britney-selena

Re: Re: Re: Re: KLIP

Já jsem ho mám na blogu,ale když ho necháš přehrát,tak se objeví něco o autorských právech. *9* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *9*
            • britney-selena

Re: Re: Re: Re: Re: KLIP

Je tam plno triků *3*
            • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: KLIP

ahojky já jsem to taky našla na jednom blogu a taky tam byly ty práva..ale stihla jsem to zkouknout a je fakt moc hezkej...ale když už je zejtra pátek mohlo by to jít spustit už dneska...
  • Selča

Pusinka je to k zulíbání
    • kikiss11

Re: Selča

jj *1* *14* *14* *14*
  • Přání

Ahojky Sel,všechno nejlepší *4*
  • ja jsem modelka drsňačka a rebel a už nikdy jse nebudu radit od šprta CEA tam chodi ulice vojanova fakt je doprkinga.
    • ViolettaLeon
      Jak jako radit to nedává smysl!!!
  • ilonka94

Jen tag ze srandy

Smile
  • Vše nej ♥

Přeju vše nejlepší Sel ! Mám tě čím dál tím víc radši :)
  • stormgirl

:-(

Selena už týden nepřidala žádný video na YouTube. :-( Těším se na nový!!!! *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit