-
selenaa.............
SELENA JE KRÁVA NA TOMHLE SVĚTE HORŠI NEŽ VANESSA SHIT!! SOU TO MEGA KRÁVI JO S ASHLEY *15* NÉ KECÁM ASHLEY JE TAKY HLOUPÁ ALE ZATO MNOHEM LEPŠI NEŽ TY DVĚ *3* *3* JO AHA AJ TAHLE DEMI JE LEPŠI PANE BOŽE! I MILEY *14* JE KRASNEJŠí, NECH KONEČNE SELENA VYPADNE Z TOP 10 UŽ MI Z NEJ DRBE *9* *8* NEJLEPŠI SOU ASHLEY, MILEY A DEMI... NEJBLBŠÍ SOU VANESSA A SELENA *9* -
-
Re: selenaa.............
abys taky moc nekecala!! -
-
Re: Re: selenaa.............
Zase sem přišla nadávat nějaká slepica.Táhni si za ´´svou´´ Miley.Tady je to jen pro fanoušky.Souhlasím s Vikiskou.
I love Sel. *14* *14* *1* *3*
Běž na diskusi o Miley. *13* *5* *15* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: selenaa.............
Hele nech Miley být! Je 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 0000000000000000000 a víc lepší než ta vaše Selena
-
-
-
abys taky moc nekecala!! -
Víš, pokud nemáš ráda Selenu, tak si jí nevšímej ;) Nutil tě snad někdo abys lezla sem do její diskuze ? já taky nemám ráda Miley, ale nechodím do její diskuze a už vůbec tam na ni nenadávám.A víš proč ? No protože když ji nemám ráda, je mi úplně ukradená a nemám potřebu se o ní zajímat :) -
Neotravuj nás a když miluješ Ashley Miley a Demi tak si jdi na jejich diskuse a nekaž nám tu naši BYE! WE LOVE SELENKA!!! *3* -
ježiši tak když nechceš aby byla v top 10 tak sem nelez tim nám pomáháš s návštěvností když někoho nesnášíš taky mysli..hele já zase nemam ráda Demi Lovato a taky nejdu k nim na diskusi a nezačnu jim nadávat že sel je lepší než Demi takže pokud nám chceš pomoct aby Sel byla výš a výš v TOP 10 tak sem klidně dál choď a nadávej ale pokud ji nesnášíš jak říkáštak už sem nechoď tim to vyjádříš úplně jasně...čim víc sem budeš chodit tim lepší Sel bude *15* *15* *15* -
-
Přesně moje slova!!!!!! *10* Když ji nwmáš ráda tak sem nelez tím ji právě pomáháš!!! *14*
Mě osobně se líbí všichni kromě Ashley!!!! Ale Selenka je prostě BEST!!!! A vždycky bude!!!! *14* *14* *14*
I
L
O
V
E
S
E
L
!
!
! *14* *14* *14* *14*
-
-
Jj tak každej má svůj názor:) Ae tak bohužel Selenu má dost lidí rádo:) a je daleko úspešnější než třeba Demi,takže asi tak špatná nebude:) -
-
přesně tak *3*
-
-
ježiš ty si tak trapná
-
-
Happy Birthday!!!
Všechno nejlepší Seli *14* -
nejdou mi zobrait stránky
ahoj, tak jsem se sem po dlouhý době přihlásila a nějak mi to blbo a když jsem chtěla přidat příspěvek tak mě to pořád odhlašovalo *10* - to přežiju *3* ale že mi nejdou zobrazit webowky - odkazy to mě štve *16* máte stejný problém? *7* jinak selena je the beeest a ty nový fotky od stormgirl - awesome :D -
-
Re: nejdou mi zobrait stránky
Díky!! *14* *14* *1* *15*
-
-
ano nejzme rodiče pavlinky ,ale veroničky tak ji nechej na pokojiprostě jak jsem sni šla do školy spadla a plakala co je na tom. měla chřipku . vyste nikdy neměli chřipku a neplakali kdyz ste spadli *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
twl dobrá poznámka od někoho, kdo píše "nejzme" :D
-
-
Twitter
Podpřte Selenu na
http://tweeterwall.mallplace.co m/tw/continental/ms-twitter-north-a merica -
Happy Birthday
Happy Birthday Selena. -
hele jste všichni blbi žešite tu ňakou debilni krizi debilovci. Ta duijdfghofhdhfhvnnn je blba violettaleon jsi jenom kvuli tihlecti strance hleda kamaradky a CEA ta jse jen nevině plete k ostatnim. A annaluk ta je někdy zla a někdy hodna.A leonetta s NATY jsou jako ludmila s naty z violetty.
-
-
Jak jsi mužeš myslet že jsme kamaradky noooooo ja ale fakt nevim jestli mě annaluk a dujuudkxkskksssskx bere violettaleon za kamaradky je to pravd??????????????????
-
Já na rozdíl od tebe kamarády mám!!
-
-
co je to svami taketo hluposti pocuvate pozrite si toto http://www.youtube.com/watch?v=hDQpgLWwVPc toto je koncert jedna vstupenka stoji 350€ aje tam 5 krat tolko ludi ako na seleninom koncerte
-
wovp
ahoj lidi..hele všimli jste si taky že na jetixu davaj porad dokola ten ejdena samej díl WOVP????chtela ybch vdiet další a oni to porad opakujou *9* -
-
Re: wovp
Hmm všimli a štve me to.Oni už sice vysílali 5 dílu ale ted porád opakujou ten druhej nechápu je *7* -
-
Re: Re: wovp
asi tak *3* ja vždycky cekam dky to už konečne bdue a pak zjsitím že zase davaj ten samej díl..a sem nastvana *1* -
-
Re: Re: Re: wovp
mě se moc selena gomez líbí a jak se tu dohadujete jestli chodila nebo chodi s nickem jonasem tak to není plavda páč to jsou jen kecy aby se lidi zabavili oni spolu nic s nikem neměli.selena je dost chytra a společenská ale nelkde na foto působí jak malé dítě a někde jinde působí jako dospěla ona se mi moc líbí je to best zpěvačka a ráda bych ji poděkovala za autogram poštou mocinky ti děkuju selenkop si mocinky hodná a fajn!!!!!!!! *4* *8* *15* *5* *13* *14* *7* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: wovp
Kde si šla k adrese o autogram? Napiš mi ji, prosím *3* -
hm ale ted spolu choděj *1* -
mužu se jen zeptat na jakyou adresu si ji posilala zadost o autogram?
-
-
-
-
-
.......
Nevim proc ale porat si prehravam tuhle pisniku http://www.youtube.com/watch?v=ST9- tthi-AI&NR=1 asi protoze tam ma stejnej problem s Miley tk jako ja s ni.....poustela si tu pisniku mockrat az ji to vlezlo na mozek....a to samy ja mam kvuli ni....i ve skole...kvuli tomu mam reditelskou "o hodinu zpívá"LOL...a ona si zpíva pri focení...jeste víc LOOL -
-
Re: .......
dobra v necem to je preci rozdilny nez s mojim pripadem...ona umi zpívat *1* *1*
-