Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selena je fakt boží líbí se mi její písničky je nejjj!!!!!!!!! ale škoda že se rozešla s justinem!!!! byli krásný pár *13*
  • má pra na to že jí je 10 - holčička
  • Ahoj sel ja sem tvuj fanousek a koukam na tvoje pisnicky a filmi a chci stebou kamaradit a ti semnou taky chces

*15* *2*
  • parket..a

SG

Upřímně řečeno mi je jedno s kym chodí nebo ne....líbí se mi a hraje celkem dobře i když mi OBČAS přijde trochu namyšlená, ale asi je to jen zdání...musí jen najít svůj styl...to je můj názor *3*
  • 12mileynka12

miley je nej

kdyz pujdete na mileynu dizkusi pisou tam o hodne vic nez tady je oblibenejsi
    • mrs.bajunecqa

Re: miley je nej

mno jo tak nám to nemusíš psát!
  • pavlusqa

Sel & Nick

Ahoj taky bych vám všem chtěla popřát to nejlepší do nového roku♥! Jinak mám tu pro vás novinku že Sel a Nick Jonas jsou opět přátelé,což je pro mě skvělá zpráva:) kdybste se chteli dozvedet víc tak na http://selenagomezweb.blog.cz/0912/selena-nick-znova-spolu#komentare :)
  • wsetko naj

trosku neskoro ale aj tak wsetko najlepsie Selenka :D *14* *14*
  • Menší celkový info

Ahojky, všimla sem si jak tu píšete o tom chození Sel a Justina - proč si to nechce ':-l' připustit? Píšeš tu že je mladší a vyšší, a to vadí ? Klidně by mu mohlo bejt 13 a můžou spolu chodit! Ani vejška neni důležitá. Stačí když se dva lidi maji rádi! Zřejmě ani nejsi zas taková fanynka Sel, když chceš aby se rozešli a Sel zas byla smutná! Takže Sel a Justin spolu chodí, 8. března vyjde její nová písnička, v létě celý album .. Já sem tu zaregistrovaná jako vananneh ale zaregistruju se tu jinak, kdyžtak si tu můžem psát aby smě Sel dosttali co nejblíž za Miley, i když ani semáme šanci jít až před ní ;) Kdyžtak sem za chvilku napíšu s tim novym profilem :))
    • Re: Menší celkový info

naprosto s tebou souhlasim...myslim, že by jsme meli byt stastni za oba jestli se mají rádi a jsou spolu štastni. Tak co to tak hrotit?? Je jasné, že je chcete pro sebe, protože je máme moc rádi, ale jsou od nás strašně moc daleko a nedosažitelni tak budmě radi za to jak se mají rádi a smejí se =)
      • Re: Re: Menší celkový info

ja bich chněla čislo na SELENU GOMEZ prosim su NIKA TETEROVA jeji fanoušek su ČECHKA *3* *4* *4* *8* *15* *14* *4* *14* *5* *3* *1*
        • Re: Re: Re: Menší celkový info

ahoj selena ja ta milujem a si aj na facebookuci nie lebo ja by som chcela aby som dostala tvoje najnovsie album!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14*
  • Ahoj to jsem zase jaaaaaaa ta holka ktera jse vydavala za ivannu bagovou dala jsem si jine jmeno tam to bylo naročni a všichny jste ho psaly blbě.Tak jsem zpět četla jsem jsi co jste tady psali a hustý violettaleon ja jsem nevěděla že jse jmenuješ Veronika Kyncova a taky jsem nevěděla že jse annaluk jmenuje Barča Dofarova a CEA jse jmenuje vite jak jmenuje jse Kristina Pappagallo.Nooo tak jsem zpět jako yrka*1**1**1**1*
    • Yrka hezky jmeno na osobnostech a piše se líp yrka.A jak viš že jse jmenuju Kristina?Zrovna jse ptame kde kdo bydli.Ja na jihlavska 34/413 praha 4 a ty yrko?
      • Ja ve Svitavy kousek od Litomišle vy všichni bidlite v Praze vy jse mate mate věči šanci jse potkat.Ale bydlet ve Svitavy je krasne ja tam bydlim bydli tady ještě někdo ve Svitavy???????????
        • ViolettaLeon
          Na jakou chodíš školu ve Svitavách???
  • Mno...

ja si myslim že ten fotograf musi mit napadu ne jen neden a za druhy ses jedina co ji obhajuje protože ji nikdo nema rad přiznej si to??!! *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit