-
Omluva
selenka.1: Neomluvili, jen si daly zdroj k některým mým článkům nebo tak. a ta holka co má ten kalendář už napsala na blog, že už ho tam dávat nebude, protože to nebyl její nápad. Tak jsem ráda. :) -
-
Re: Omluva
aspoň že tak *4*
-
-
new year
vse nejlepsi do novyho roku ti preje pompom *14* *14* *14* *14* -
T-Music chart
Sel je v T-music chart jako novinka s A Year Without rain i když je to trochu opožděný -
-
Re: T-Music chart
jéé *14*
-
-
SELENAAA GOMEZZ LOVEE HER
LIDI NERESTE TO JESTLI CHODI S JUSTINEM NEBO NE !
PODLE ME JE LEPSI NEZ JASMINE VILLEGAS NA FACEBOOKU NAPSALA JASMINE SELENE ZE HO ZMENILA CHUDAK SELENA NAHODOU JIM TO SPOLU SLUSI JA MAM MOC RADA SELENU JEJI PISNICKU HLAVNE JEJI STYL JAK HRAJE VSE I JUSTINA MAM RADA TREBA PISEN NEVER SAY NEVER!
ALE LIDI TED MAME HORSI PROBLEM!!
MUSIME DAT SELENU NA PRVNI MISTO ABY VYKOPLA MILEY P**U !!PROSIM LIDI!! JA JI NENAVIDIM POJDTE SEL MUSI JIT NAHORU KDO SOUHLASI SEMNOU !! ? *3* *3* PROSIM -
-
Re: SELENAAA GOMEZZ LOVEE HER
Hele Já mám ráda taky Selenu víc než miley ale přesto nemůžeme dělat tohle každej chodí tak kam chce a koho má rád já vím že *3* *3*
-
-
Jen správa
Jen takoví malí vzkaz pro všechny provokatéry: Jestli někdo něco má roti Seleně Gomez může si to nechat pro sebe nikoho to tu nezajímá a jen strácíte čes! Já jsi myslím že ten kdo sem píše něco hrozného buď nemá mozek a nebo je to absolutní mental!!!!!! Já třeba taky nemám ráda nějaký zpěváky ale nic nikam nepíšu, protože jsem zdravá narozdíl od ostatních!!!!! -
-
Re: Jen správa
Moje řeč! Kdyby měli lidi psát pod každýho, koho nemají rádi, tak by za chvíli byli plný diskuse jenom nadávek a urážek!!!! -
-
Re: Re: Jen správa
TAKY SOUHLASÍM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
nemám její písně ráda, takových zpěvaček jako ona jsou spousty, její písně njsou ničím zajímavé ani originální.
-
jste kamaradky všichny
-
zprava pro všechny všichni jsi mislite že lžu tak už jsem nebudu psat kdo mě chce zase slyšet tak děte na stranku demi lovato tam budu.
-
-
Proč CEA ja si to nemyslim!!! *10* *13*
-
-
Ale diť jsto psala
-
-
Co jsem psala?? že lžeš?? kdy??
Zase přečti si to celý potom jsem napsala toto:
NE tak nelžež jemon jak jsi napsala že chodíš do 4 v gymplu to byla kravina!! Ale to jsi nepsala ty! -
-
Ale to tak prostě vypada že jsi mislite že lžu protože jak jste jse mě začaly vaptavat abyste zistily že lžu napřiklad do jaky školy chodiš? kde bydliš? Adt,a pak je to kravina,takže........
-
-
-
-
-
nesnáším ji *15*
-
-
woléé
-
-
delfin
muzu se zeptat jako ja chci pridat videoklip jenze nekdo to tam porad spravuje a ja ho nemuzu pridat *5*