Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja selenu milujem ma nove pesnicky najlepsie a vy ani neviete kolko ma rokov ved ona ma 19 !!:) *3*
  • jsi sexi *14*
  • maggie611
    omlouvám se ale...dáte prosím hlas jsem v kapele? díky
    http://disneychannel2212.blog.cz/1205/finale-sons#komentare
  • Mno...

že nema songy?to nejsi fanoušek vždyt ma???a nemam divnej nazor na herečky mam rada HSm Cast to sou borci ale ploste neni mi selena sympaticka ploste MILEY 4E!!!!!!!!!!!!I miley tu ma vice fanousku a jak sem psala HM:TM je 2 nejocekavanejsim filmem roku ale selena ma ale ne tak aby se dostal do nejaky ho zebricku ta MILEY 4E a tohle jsou přesne moje slova:You Say Demi & Selena
    I Say Miley & Mandy
    You Say DemiLovato.Com
    I Say MileyCyrus.Com
    You Say Get Back
    I Say Fly On the Wall
    You Say Sonny With A Chance
    I Say Hannah Montana
    You Say Wizards Of Waverly Place
    I Say The Secret Life Of The American Teenager <33
    You Ask For Unreleased Song,Pics,&More
    I Say Go Siqn Up On
    You Say Nelena
    I Say Niley!<33
    pp *14*
    • Re: Mno...

Miley je lepší než Sel!!http://img.osobnosti.cz/smiles /3.gif
      • pavlusqa

Re: Re: Mno...

no tak podle koho taky zhe *1*
  • delfin

....

miley ma dobry pisnicky a serial ale vzhledove se mi vubec nelibi
  • nikki.14

Sel

mám moc ráda selenu tak doufám že nebude vvadit když si tu s váma čas od času pokecám *4*
    • selenka.1

Re: Sel

Já si myslim že sem může psát prakticky každej kdo nepomlouvá Selenu Gomez...tak jako můžeš sem napsat jako že je nic moc (což u mě teda neni *3* ) ale né jaká je to kráva a podobně.. *8* *16* *10* *5* ale pokud jí fandíš můžeš si mě klidně přidat do přátel *4*
      • nikki.14

Re: Re: Sel

jo díky přidala jsem si tě!! *3* *14* *14* *14* Selena *14* *14* *14*
  • sweet.anne

Selena

Tady je odkaz na Bontonland, kde si můžete koupit Kiss and Tell. http://www.bontonland.cz/hudba/rock pop/Gomez-Selena-Kiss-Tell-716958.h tml Hned 29. března si to jdu asi koupit. :) :D
    • smooly

Re: Selena

Možná mi to CD koupí naši..mohlo by být trošku levnější třeba za 250,- nebo tak *4* ale i tak ho chci :-)
    • Re: Selena

Jůůů, to je ale jiný obal než mají v Americe, tenhle je myslím ve Velké Británii..... *14*
  • stormgirl

:-(

Pořád to tady trochu (hodně) blbne. Vůbec nevím, co s tím! :-( Ale jinak každá novinka o Sel se hodí. :-D
  • ahoj Selenka,
    zistila som ze justin bieber sa boskaval s lady gagov!!!!!
  • Já osobně selenu mám ráda je mi v říjnu 11 a všechny komenty co ´říkají že Sel je super tak mají pravdu.JO LUCKO a Verco *4* *4* PS SELENA je take muj vzor........a jeste neco ester torač mužeš mít svuj nazor ale příště si ho nech a nevnucuj nám ho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit