-
Jo my sme si to vijasnili že to bylo nedorozuměním
a za kamaradky je neberu protože se nezname
ososbně
beru je normalně v pohoo ! :DDD -
Lásky neviete ako sa volá to dievča ktoré sa strašne podobá ma selenu ?
-
-
jo mysliš asi lucy hale ty jsou podobné ;)
-
-
Luca Hale je úžasná herečka a všechno, ale že s ní má Selena Gomez něco společného-to ani náhodou. Selena je opravdu hrozná. Podobá se Miles Cyrus-chápu že jsou v pubertě, ale štaci když se jednom podíváte na jejich profilovku. Selena byla o hodně lepší, když byla mladší. To mi nevadila.
-
-
Oprava: Lucy a ne Luca.
-
-
-
Cože?
-
-
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-3-kolo
Už je 3.kolo a Selena si vede skvěle, je vidět, že tu má plno super fanoušků =) -
kristynajackson
Já na nikoho nestartuju, a neurážim, i když u tebe na to mam sto chutí fakt! -
-
Re: kristynajackson
a pokud vidim dobře tak si tu proti armenokosovi1(ježit to je dlouhý :D) sama, tak se klidni a di si k jacksonovi -
-
Re: Re: kristynajackson
oprava: armenakosovi1 a ježiš *15* *15* -
-
Re: Re: Re: kristynajackson
jestli se ti to nechce psát celý tak stačí nějakou zkratkou *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kristynajackson
jak se menuješ ? *15* normálně jménem ? *15* jestli ti to nevadí říct *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kristynajackson
kdyby tě to nezajímalo tak sem ani nechodíš... takže jediná trapka na týhle diskusi seš ty... píšeš furt jak jsme ti u p***** ale stejně furt odepisuješ na naše příspěvky.. fakt seš totálně vymaštěná *15* *15* -
sel.96 a armenakos = jste mi u prdele
všééchno co tu pííšete *15*
podejte si oba ruce ! *3*
ahóóój! *15*
PS: Nezáájem co teď napííšete *15* -
*3* -
Fajn ;D Díky ;) -
nn... jmenuju se Tomáš *3* *4*
-
-
-
-
-
-
selena
http://www.youtube.com/watch?v=9Ek5 I2l2A_w -
A budeme kamošky kde bydliš jen tak a nebo jse zeptam kde všichny bidlite????????? Jenom jse ptam:-)
-
-
No ja zrovna teď bydlim v Londyně jsme na dovolene jinak žiju v Litomyšli
-
-
To máme kousek já ve Svitavech!! *2*
-
-
no joooo. Svitavy to znam tam jsem někdy byla hustyyyýyyyYyyyy
-
-
*1* *1*
-
-
-
-
Nevim sice pročjse ptaš ale řeknu ti to Jihlavska 34/413 praha 4 a ne že ke mně přijedeš joooooo!!!!!!!?!
-
Mezi Poličkou a Litomyšlí je takový menší město Svitavy tak tam!! A ty??
-
-
ajoj
je super *1* -
Prosím vás :-)
Ahoj lidi :-) ... Vím že sem píšou lidi co Selenu moc mají rádi a taky lidé co se jim tak mooc nelíbí že udělají to samé jako já u Justina Biebera a strašně ho na jeho profilu pomluvim a všechen vztek kterej na něj mám vypistím ... Nj ale na vás všechny mám velkou prozsbu :-) ... Nemá někdo z vás na .. Já vim že to je nejspíš nemožné .. Ale nemá někdo z vás ICQ na Selenu Gomez ?? Fakt ho potřebuju ... Jsem jenom hoolka která se chce u nás dotat taky tak nahoru jako Selena v Americe .. Vím že to nemusí vyjít a že je nejspíš víc než milion mooc dobrých zpěváků v česku ... Ale alespoň to chci zkusit :-) .. Selenu obdivuju je to můj idol .. Nejsm jí posedlá .. Je to prostě můj idol :-) .. Takže vás mooc prosím :-) ... Vím že šance je jedna ku milionu ale stejně zkusit se to musí :-) ... Děkuju :-) -
Happy birthday Sel! *3* *2*
-
Film WOWP:The Movie ke stažení
Dnes se objevil film Wizards Of Waverly Place:The Movie ke stažení! Stahujte tady http://selenagomez-4ever.blog.cz/09 08/odkaz-na-stazeni-wowp-the-movie *3* Doporučuju ho shlédnout ptž je super!