-
I love my fans.
Selena gomez *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *7* *7* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *1* *1* -
-
Nehraj si laskavě na Sel stejně vím že tady pravá není..
-
-
selena
mám ráda selenu hlavně v písničkách *14* -
ahahaa alé ja semm napsala je nom svuj nazor nevím co vam všem jě
Joo třeba sem byla zláá Alé nema si hrat naco nema !!!
A vite coo Je mi jedno co si omě tet myslíte Prostě Muj nazor e ten my nikdo zvas nezmění Čáuu !!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z pozdravem LEonetta ::DD -
Jooo no selena je užasna
-
Jonas brothers
hej lidi..jaktože nekdo vymazal Joans brothers z tady ze skupin na osobnosti.cz??ja sem na ne driv chodila a etdka me to napíše vždycky že nejsou vytvoreni ale predtim pree byly ne? -
-
Re: Jonas brothers
tyd jsou porád the Jonas Brothers nwm co se stalo ae ja je porad mam
-
-
Selenka :)
Ahojky holky..Promiňte, že k vám píšu..ALe musim říct, že Selena je supeer *14* Hlavně jako herečka..Upa moc se mi líbí v ,,Kouzelníci z Waverly" *3* *14* -
-
Re: Selenka :)
Vůbec se neomlouvej, mi jsme rádi za každého fanouška Seleny ♥ :) -
-
Re: Re: Selenka :)
Bože, až teď jsemsi všimla, že jsem se přepsala a napsala jsem měkké i místo trvdého :D Oprava: my :) -
-
Re: Re: Re: Selenka :)
Jj..Jasný *3* -
*15*
-
-
Re: Re: Selenka :)
Děkuju.. *4* *3* -
-
Selenka je nejlepší vikiska má pravdu všichni co mají rádi Sel jsou suprový *14* *14* I LOVE SEL *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Selenka :)
Jsem ráda, že se nezlobíte *3* *4*
-
-
-
-
-
Sel je neeeeeej! *1*
-
Vím že je to už pozdě ale i tak se vás všech ptám... Nevíte proč Selena nehrala ve videoklipu New Classic s AnDrewem Seeley ( Joe Parker- A zase jedna Popelka) ?
Ted jsem se koukala na videoklip a je tam jen "Selena" ale nikdy né obličejem ke kameře je otočená tak si myslím že to nění ona... Kdo ví tak mi dejte vědet díky :))) -
-
Selena tenkrát natáčela v Portoriku Kouzelníci z Waverly:film. Kvůli časové vytíženosti a spěchu producenta se obešli bez Seleny. Píseň neměla propagovat Selenu ale AnDrewa a proto to téměř nevadilo. Jen podle mého názoru klip nezískal tolik popularity.
-
-
Ahoj, Selenka je nejlepší, co jste udělali vy tak úžasného jako ona!? Na rozdíl od Vás alespoň něco dělá a nechápu proč tady píšou nějací koko*i komentáře typu: "Jediné kvůli čemu se proslavila je Bieber,,. Selena teď dělá,co může a nej jsou singly: Fetish, It Aint Me a Bad Liar. Přemýšlejte nad sebou! ☺
-
Miley vs Selena
Nechapem ako je mozne ze Miley ma na tejto stranke viac fanusikov ako Selena *16* *16* -
-
Re: Miley vs Selena
jako by to nebylo jedno -
Re: Miley vs Selena
mno možný to je:) obě sou super holčina akorát miley je možná v něčem lepší než selena :) a selena je zase v něčdem lepší než miley:) obě je mám moooc ráda =) *4*
-