-
nechápu proč se zase stim Bieberem rozešla ?
-
Kdo dal do novinek ,že Sel bude mít koncert u nás...v O2 aréně...???
-
selena!
selena -
Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
Všichni fanoušci Justina no úžasná zpráva koncem srpna by měl přijet do čech do naššeho hlavní ho města... Jasně že do Prahy a prý tam bude i Ben z československé superstar ted přesně nevím proč tam Justin jede prej nejaka premiéra ... Ted jsem to slyšela v radiu ...Zjistím toho víc a napišu Vám ... *4* -
-
Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
Sel možná taky přijede do česka <3 včera měla live chat a tam se jí zeptali jestli pojede do evropy např. do německa nebo český republiky, a ona sice řekla že neví ale zmínily se vůbec o česku!! :)) <3 -
-
Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
Já si myslím že Sel už v Německu byla :) V jednom rozhovoru říkala, že když se baví s němcem, tak jí to připadá jako by byl 'naštvanej' (i když mluví mile):D chápeš ne...hrubej jazyk :))a taky se zmiňovala o Německu, ale to už je tak 3 měsíce zpátky :)
Ale asi bych se po*rala...kdyby měla přijet do Česka...to bych nikdy nerozdejchala...hráblo by mi, asi bych se pomátla :D určitě bych nebyla jako ostatní, že bych na ní jenom čuměla a nechala jí jen tak jít...asi bych omdlela :D já bych jí chtěla tak obejmout a říct jí jak moc jí mám ráda ♥ ach jooo proč žiju v týhle prdeli jak je Česko?:D néééé -
-
Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
Jojo já to myslela tak, jako zahrnout Evropu do turné, který má zatim jenom po americe :) Já bych to taky nerozdejchala :DD Já jenom z toho možná co řekla sem přestala dejchat - a to myslim naprosto vážně! :DDD Já bych se zbláznila, fakt že jo :DD <33 -
-
Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
Já jí vidět tak se počůram :D:D:D:D ♥♥♥♥ Já bych to taky nerozdejchala.... ♥♥ já bych jí obejmula ale už bych jí nikdy nechtěla pustit :((((((( :DDDDDDDDD♥♥♥♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
sel je moje nejnejnejnejnej zpěvačka sice jen 1rok ale jsem do ni zblázněná asi bych omdlela a kdybych měla její autogram asi bych se picla -
Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)
No to máš Maky pravdu :)♥ Moje slova...♥♥ -
no jenže to si neuděláš ostudu protože Selenka by byla ráda že má takový skvělý fanoušky víš :) já bych nevydržela nešílet ♥ já bych se tam fakt snad počůrala xD Prostě ona je moje droga a láska a já jsem nehoráznej fanatik ♥ -
Nezapomeňte, že je to přeci jen taky člověk... !!! :-)
I když já bych byla taky hrozně nadšená, kdyby koncertovala i po Evropě.
Kdybych jí viděla, tak bych asi nešílela, protože bych si před ní nechtěla dělat ostudu. Ale kdybych měla potom třeba její autogram, tak bych šílela doma... :-DDD
-
-
-
-
-
-
CEA nebydlíš náhodou v paneláku??
-
hh
HEJ LUDIA JE PRAVDA ZE SELENA MA NOVY ACCOUNT NA YOUTUBE?? *3* -
selena
Já mám ráda i Miley i Sleneu.Ale ted se nebudeme bavit o Miley protoze jsme na Selene.Takze Selena je super zpevacka a herecka"!!!!!!! *14* -
je dobra zpevacka i herecka. *1* *2* *15* *3*
-
Pište!!!!!
Ano, možná když budeme psát že chceme speciál o Sel tak ho udělají!!! Ale musíme to tam psát hodně! Tady www.popcornweb.cz a dejte LOVE a tam pak napište! Chtěli byste přeci speciál o Sel ne?! *14* -
-
Re: Pište!!!!!
Zvládneme to a bude speciál o Sel..jdu se tam zapsat *3* -
Jo jasně stejně budeme mít speciál buď o Tokio Hotel a nebo Miley Cyrus tak toho nechte! O někom takovým jako Selena těžko ještě vás nění tolik aby jste měli speciál! -
Už jsem tam napsala:)
-
-
Dulce María