-
oprava
Tam melo byt Selenu a ne Sleneu.PARDON!!!! *9* -
nojono selenka je najlepšia!!
jéj to je krásna diskusia o seli *14* miluju seli ale víc van *3* ak sa nehnevate *14* má krásny hlas je krásna s vany *14* *14* *14*
Selinka a Vanesska *14* *14* *14*
Idem si ju pridať!! *14*
Ďakujem všetkým fans Van a Sel že sú dobrý na Vanessku a na Selenku *14*
Mám napad môžeme byť spriatelená diskusia *14* *14* to by bolo úžasné love seli *14* *14* *14* *14* a ness *14* -
-
Re: nojono selenka je najlepšia!!
j to by sme mohli teda pokud je tady něaký fanda co má rád jen jednu z nich tk by se to tady zas mohlo rozhádat ale snad né *14* *1*
-
-
:-)
www.selenagomez.wbs.cz *3* *4* *1* *1* *3* *4* -
-
Re: :-)
dobrej web!
*4*
-
-
hele proboha Nešílte že si napsala svuj Nazor neměla si hrat naco Nema
Jo sice napsala že tpč..:D a né že ona je pí** vi ste to nepochopilíí :DDD
Nebylo to určeno nanííííí ! :DDDDDDD -
vše nej
-
Video pro vás
Prominte tady je to video znova:-) už vím co je tam za chybu udelá se v tom odkazu vzdy mezera takze ji odstrante a bude to:-) http://www.youtube.com/watch?v=d9GqllA93-k PRO MILEY A SEL *14* -
KUK
TAK TROCHU OPOŽDĚNĚ VÁM PÍŠU,ŽE VÁM PŘEJI ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. A SELENA JE SUPER. UŽ JE CELKEM VYSOKO. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Sel 4E
awojky selenka je nej celebrita kterou znám lepší než Miley!!!!pavlusqo ty ji mas taky rada ze??hele a plosimte reknes mi jak se zaregistrovat na youtube me to nejde predem děkuj a odepis když tak sem pp a SEL 4E -
-
Re: Sel 4E
neurazej miely jo..ta ma aspon talent oroti tehle..zpivat neumí je jak decko..neumí poradne hrat a vžit se do role..a hlavne podle me moc fanynek nema..miley-hm to je aspon super serial...miley si aspon na nic nehraje -
Re: Sel 4E
JJ mám ji rada *14* A zaregistruješ se tady http://www.youtube.com/signup?next= /index -
-
Re: Re: Sel 4E
JJ ona je best!!ale me to vždy neco nepise ze to nejde!: *9* *9* SEL 4E *14*
-
-
-
Selena je lepší a hezří než mylei a to o dost
Selenka je nej a o hodne lepsi nez mylei a kdo si mysli opak je fakt blbý!!!!!!!!! *13* Ja selenku lowluju *14* *14* *14* -
selenka
je nej krasnějši!! *14*